I jas primav mikroginon, normalno e. Ich i jas ne gi podnesuvav ubavo. Ama ke izdrzis. Koga ke otides na pregled ke ti objasni doktorot sto sledi. Na dolg protokol si i toj e podobar za vas. Prvo najverovatno ke ti uklucat na suprefax, vo stomak se pusta i taa odi do kraj, do punkcija. Koga ke dobies ciklus od 2 ili 3 den pocnuvaat drugite inekcii, zavisno sto ke ti dade po procenka na doktor. Nisto ne e strasno, jas sama se si pustav
Vin Во иста лабораторија правев баш поради тоа. Ке пијам два три дена дабростон па во четврток ке проверам пак. Има шанси да почне да расте пак ?? Длабоко во себе се надевам дека да толку посакувана бременост
Да не те разочарувам но штом почнала да се намалува,толку...до сега требало од тогаш да е трицифрена вредност а не помала од тогаш...
Znaci da naviknam Na otecen stomak ,Jas nikogas sum go nemala i dali se srediva Koga ke dojdam do faza punkcija pa transfer.sekako Od srce posskuvam bremenost da se slici no me islasi komentar koj go procitav deka stomakit I’ve golem kako 7 mesec da e a de uste vo cekamje posle transfer beta visoka.toa site gi prati ili ?
Mene mi padna, ama pomalo mi bese, okolu 30. I se obidoa maximum da podobrat nesto. Posakuvam kaj tebe se da e vo red ama sabajle prasaj si doktor obavezno
Јас сум кај Др. Адамова имав термин во Мај денеска ми се јавија за во среда да одам на преглед. Плус ми рекоа да си земам коверт ( плико) и таксена марка. Од претходниот преглед имам упат за преглед со термин што докторката ми го издаде сама и него ќе го приложам, а за испитување на хормони докторот кај кој што одиш ќе ти даде упат за хормони што да испиташ и каде да испиташ.
Еее Валеријаната нз,може и да не,форвитата да,Mg со B6 се,јас ги пиев пред постапка,многу бев стресена. Ти прави тест,време е
Јас сум 3 дена по трансфер и имам баш менструални болки, а градиве ништо кога почнаа да те болат градите?