Исто бев сега веќе ми исчезнаа, градите ме болат од самиот почеток на терапијата . Но сепак мислам дека рано е за било какви симптоми ..
Кај др Таше ,ама тој ништо не ми рече а мене ми е страв да не ми направат проблем .Фала во секој случај ќе треба пак да појдам да се консултирам .
Термини ретко пуштаат веќе подолг период, поради ковид. Особено за кај Адамова, јас доста долго чекав. Во моментов имаш слободни термини кај тројца други доктори на ендокринологија. Проверувај секој ден на МојТермин. Штом пуштат термини, одма јави се кај матичната да ти закаже. Доколку ти се брза, имаше низ форумов и препораки за добри приватни ендокринолози за нашава проблематика. Поздрав
Кај докторката одам подолг период и за секој термин она сама ми закажува за следен преглед и ми дава упат. Ти имаат одговорено и други членки како можеш да закажеш термин, а од мене како препорака за во срце кај Др. Бранкица Крстевска малку скап е прегледот ама вреди жената ептен е добра јас кај неа одев се додека не почнав кај Адамова.
Не очајувај душо...ако бетата паѓа,тогаш јасно е како ден дека се случила биохемиска ...нема назад...(дај Боже да грешам,но реалноста е таа) Биди храбра ,тоа е...но биди и среќна дека се случила бременост...некои воопшто и тоа не го почувствувале... И немој да земаш НИШТО на своја рака,без консултација со докторот. Сакајќи да си помогнеш во таа очајна состојба, можеш да си наштетиш... Затоа,прави што ќе ти каже докторот. И запамти..овој пат е исклучително тежок да го одиш,но со позитивна мисла,верба во Бога,храбра,јака, со главата горе ќе се искачиш до врвот на планината кој ни изгледа мноогу висок и далечен,а всушност е една рамнина која со два чекора можеш да ја претрчаш зошто не знаеш следното утро што ке ти донесе!!!!❤❤❤ Само напред,сите тераме натаму,не си сама...❤
Zdravo na site.Sakam da ve prasam na ginekoloskite brisevi izleze deka imam kandida.Ke primam terapija za nea i maticniot mi rece deka nema da bidi problem za vo fzo.Dali nekoja od vas gi podnesla dokumentite taka?
Фала многу на поддршката, така и одлучив нема да земам ништо, со сила ништо не бива. Ова бебе не било за мене, здравје следното мое ке биде сигурна сум во тоа. Докторот на боледување ми е, ама ке се слушнам со сестра на докторот да видам што ке ми каже. Вчера така лошо го поднесов тоа, де изнаплакав убаво и денеска пак како нова. Тоа е, ке се бориме до кога треба и колку треба. Сите еден ден ке гушнеме по едно наше сонце Само незнам дали да одам на доктор?? Уште немам добиено. Колку време од прилика е потребно бета да падне на 0?