Да ве прашам вие што имате искуство со IUI, ми касни 3 дена, не знам дали тоа е од Дабростон (прогестеронот) т.е дали може да добијам додека пијам Дабростон?
Ke moze li dami kazite kade se naogja ambulantata zeleznicar kade so ispituvaat hepatit b c i hiv i kolku kosta
Jas pak udriv stativa, granicno, bhcg 30 po vtor pat..... Doktorkata mi rece pak da napravam, zosto mi e vratena na stadium morula, pokasno se razvivale Saska mi vika, ne prekinuvaj terapija, ke raste
Јас во моментов ги пијам , ми рекоа дека откако ќе ги прекинам после два три дена ќе добијам циклус , па ќе видиме
Мене ми рекоа дека е можно сепак да добијам иако ги пијам, затоа сум збунета... Ќе си почекам сепак за да видам зошто доцни. Фала
13 den. Maticnata mi rece ti rekov da ne se panicis, na 15 den da ispitas, toa e najpravilno aj bratucedka moja so 10 pocna, pa eve ja vnukata trca
Да не те разочарувам предвреме ама реално таа вредност на бета на ден 13 после трансфер на тридневен ембрион е многу мала и кажува биохемиска бременост.Обично велат дека треба да биде над 100 за да има изгледи за здрава бременост до крај. Како и да е не прекинувај терапија и повтори ја утре и дајбоже да расте
Така е...само позитивно!!! Вакво искуство како твоето немам драгазне би знаела да ти кажам за бетата кога ке дојде до 0... Среќно!!!
Да и јас знам дека од 14-15 ден ти е најсигурно , а секој организам е различен убаво е што споделуваме симптоми но сите сме различни, ама добро од друга страна си даваме надеж , абе жени Душичке, ајде 15ти ден со највисока бета
Ќе се надоврзам,и јас така мислам,бетата е премала за 13ти ден да бидеме реални,но чуда секогаш се случуваат.