Имам пример од блиска личноста која беше во иста ситуација и за два дена имаше покачена бета.... Во биологијата никогаш не се знае
Znam, jasno mi e, citav jas za edno vrateno nad 50 za morula stadium, ama sepak cuda se slucuvaat kaj mene nisto vo zivotot ne bilo lesno postignato, pa ni ovasepak vi blagodaram za sovetite i poddrskata
Isto i jas vo familija imam primer, na 11 den 10 bhcg, 13 den 21 i 15 den 60. Eve ja vnuka mi 2 godini ke polni. So in vitro da, od zamrznat embrion, 2 den razvieni embrioni imase, blastomeri. Ete cudo nekoe i ona vika
А бе не е проблемот дали ќе расте и кај биохемиски бремености се случува со деновие да расте и да биде биохемиска,проблемот е што почетната вредност на бетата за 13 ден е ниска за тридневен ембрион што повеќе укажува на биохемиска бременост. Пишав за да членката биде реална и да не очекува премногу инаку се разбира дека посакувам да не сум во право. Има табела со вредности на бета после ин витро трансфер и оваа реално не е многу добра бета.
Девојки 10 ден по трансфер, на бришење бледо розе крв имав, се јавив во клиник ми кажаа ништо страшно прекини го Аспиринот. Искуство некој? Се утепав од плачење
Mislis aspirin? Oti analgin pies? Jas bi si pustila progesteron, ama ne sum lekar za drugi, samo za sebe. Drugarka moja imase rozev iscedok, ne znam na koj den i bese signal na implantacija
Памет немам , аспирин мислев, вчера ми ставија прогестерон депо инекција, а док не ми кажа ништо освен да прекинам аспирин, дај Боже да не е ништо лошо ❤️❤️❤️
Да да со инвитро и со проблеми ама знаете како викаат каде што е господ никој не е.. Затоа @Blondie715 чекаме до крај и верувам дека ќе не израдуваш!
Zdravo devojki, Ve molam dali nekoja od vas ima info koja cena e prefrluvanje na zamrznati embrioni od Sistina vo New Born ili Remedika?
Vo Sistina e 17000 za cuvanje na godisno nivo, pa me interesirase bo drugite kliniki kako se dvizat cenite