Jas bev kaj dimitrov i sum zadovolna covekot e epten strucen i najvise muabet ako sakas so nego zastani nadvor dur pusi cigara Sega za vtoro ivf pak kaj nego ke si odam
Pa.ponedelnikot bese transfer do.denes 10 den,da se vraka visoka beta i.kaj tebe,no ne kako mojata sitacija.Prasaj go doktorot on najdobro znae.
Da se raduvas mila,da se raduvas!!! Cestitki i se ke bide dobro, prati gi sovetite na doktorot i ke se sredi.
Фaлa ти ниничкa,дaјбoже себдa биде дoбрo пa дa се префрлиме сите вo труднички муaбети мoже се и двечки.
Ne mi se sekiraj, se ke bide vo red. Za kratko ke se stabiliziras. Samo odmaraj i nikako fizicki ne se napregaj. Gledaj svedi se na maksimum hiperproteinska ishrana. slusaj si gi sovetite od doktorot i svirkaj se. ajde, za nedela-dve ke ides vo top forma, ke vidis. Mnogu se izraduvav, Te guskam silno. Gali go mesko i uzivaj vo cuvstvoto na trudnica. Za ovoj moment se borese tolku mnogu, i sega ti se ostvari
Mene se poveke mi idat menstrualni simptomi.Denes 9 ti den od transfer.Utre zadutre mi e termin za dobivanje.
Jas bev 3pati vo plodnost i ne bese uspesno.No nikogas ne bi rekla nq nekoj da ne odi.Na mene ako ne uspeealo ne znaci oti nema kaj drug.Sekoj neka se obide
opaaaaaa... eve uste edna mamica ke imameeee... Cestitki @mimidjon so lesno da bide ponatakaaa!! Devojki primetuvate deka edna po edna ni se cisti spisokov??? Samo neka prodolzi so vakov intenzitet
I eve me mene nazad, nikako ne mozam da ve nspustam. Posle eden komentar vo trudnicki muabeti povtorno zirkam da vidam so ima vo temava, gledam ima mn novi i na site vi posakuvam mn sreka Od sekade duso ima zadovolni i ne zadovolni i ne treba po toa da se baziras, eve jas posle 2 neuspesni ivf vo Plodnost ne se otkaxav od Tase mu ostanav verna, i 4 i 5toto uspesni. Zayoa pojdi si na razgovor i neka te vodi srceto, so sreka @mimidjon so sreka, i mene mi mirisa na dve, sega uzivaj i neka rastat vo meseto, kaj mene na 10den bese 156 bhcg na 15 den 1500 pa eve gi dvecki se mislam deka memas potreba od panika, uzivaj, i jas imav na 6ti i na 8mi den grcevi kako za dobivanje ama tie mozi da se bolki koga se implantira embrionot, so sreka
Фала ви на сите за вашите мислења веќе си ја решив дилемата и се одлучив за Димитров во Ремедика... @mimidjon честитки,имај лесна бременост и Господ да те чува @Stasija каде си ти денес? ајде навиваме за висока бета четврток е ...