Јас ја примав во стомак сама така ми беше кажаножж.а ако треба мускулно ќе одиш во најблиската поликлиника што работи, а претходно на 192 ќе се јавиш дека ќе одиш за да те боцнат...
Женски го земав конечно резултатот од мутации. Некој да ми каже од прилика како е? Секако ке се консултирам. Можно е од мутацииве да сум имала биохемиска, или не е поврзано??
Добри се резултатите,не си хомозогот на ниту еден ген,биохемиската не била од ова,едноставно лошо ембрионче што многу брзо се откачило од матката,многу е често тоа,не му ја мисли многу,велат после биохемиска одма доаѓа вистинската ќе биде.
Фала ти многу, некако многу мутава си се видов , не ги разбирам ама ич. Hpa, Ake, Apo E i Pai? Да не знаеш што се , и дали се ок?
Девојки, да знаете на еден упат сите овие испитувања може, да ги направите на Трансфузиологија, нека не глумат лудило матичните дали можело. Резултатите се готови за 2недели.
@Nimfodora и јас примав стоп инјекција во Ремедика во 11 ипол вечер. Сестрата ми пиша дека сум во ивф протокол и дека мора да ја примам инјекцијата, ми удри и печат од докторите на задната страна од шемата. Ме застана полиција со такси дури одев натаму, му побараа дозвола за движење на таксистот, на мене дозвола и лична карта. Им го дадов документот од болницата и ме пуштија без никаков проблем.
Прашајте си сигурно би можело. Незнам дали имаат за сите реагенси тоа нека ви кажат. За сите нив платив 1700 инаку на приватно се многу скапи.
Ke ti objasni Petlickovski najubavo ti Imas genetski ispituvanja I za drugo ne samo za trombofilija tie za trombofilija terapija kleksan aspirin metilirana folna I b12 za drugo ke ti objasni a izvini kolku plati za ovie 17 geni
Здраво девојки, денес бев на прво ехо , си го видовме гравчето само што док спомна дека е подоле вгнездено и тоа го загрижува , ама се ке било во ред некој со слично искуство
@Stressed Out мила а јас имам хомозигот на MTHFR a1298c и PAI-1 5g/4g, дали тоа значи дека моите две биохемиски биле поради тоа?
Druski moi, kako i sto ocekuvav, ova padna i me vodat kako biohemiska. Ne prasuvav mnogu, zosto malku treba da se priberam. Baska odma me baraat vo Swiss mora da odam, pa i toa proceduri. Vi posakuvam na site samo ubavi momenti keep me posted