Бравоооооо! Честитки за високата бета! Дали можеби бројкава укажува на близначиња? Лесна бременост имај и фала на поддршката
Благодарам мила мојаа, да се враќа кај сите што побрзо, незнам дали има шанси, едно вративме на природен циклус, за две недели ќе знаеме точно дали е едно или две, што даде Господ ❤️❤️❤️
Колку убав ден, колку убави работи се случуваат на овој голем ден, нека Господ е со вас и нека ве чува до крај! Радувајте се и галете мешиња
Za kleksani slusaj tramsfuziolog, ne ginekolog. Jas zgresiv ovoj pat sto porano ne gi pocnav. Denes ispitav d-dimeri nad 500 mi se, a so kleksani od 0.4 bev, znaci trebalo poveke kleksan. Ova e ako si homozigot, 2 nedeli porano treba, jas utnav, 5 dena pred teansfer pocnav. Denes jas uspeav elektronski da gi pustam moite rezultati vo Swiss, istoto mi go kazaa. Za hormoni se slusa endokrinolog, za kleksani, transfuziolog. Ginekolot neka gleda ovulacijata da ja pogodi i progesteron i estradiol da sledi zadolzitelno vo konsultacija so endokrinolog. Kaj nas "nekoi" pametni se pravat i mislat deka se i transfuzilozi i endokrinolozi. Sekoja cest za doktorite sto se koordiniraat i konsultiraat. Jas nareden pat taka bi igrala. Ti posakuvam uspeh
Jas sum kaj lazarevski aj prosli pat Bev od stimulacija punkcija transfer nesmeelo pred punkcija kleksani zaradi krvarenje I bidna 5 Dena pred transfer inaku sum heterozygote na mthfr I Mtrr a homozigot na pai.Sega za krio embriotransfer na priroden ciklus po nekoja logika mi ide deka treba prv Den od ciklus da primam it ovulaciha mi e 13 Ili 14 den I valjda koga e ovulaciha togas e I transfer mi vika ne kleksanite otkako ke pocnat da rastat folikuli I sea koj den od ciklus ke e transfer neznam a neznam ni okolu progesteron mu vikam prosli pat koga mi bese neuspesno da vklucime progesteron uste mi vika nema potreba po 800 mg utrogestan I so donirani ideme a ne so sopstveni I bidi pameten.koordibacija so edokrinolog transfuziolog I ginekolog nema site si se od posebni kliniki I kazuvas svoeto ovde seuste nema klinika koja vo ivf proces ima endokrinolog ginekolog Ili ivf specijalist I transfuziolog a boga mi I genetricar I imunolog pa site da bidat konzilium I stom ke dojde pacientka da se iskonsulirat medjusebe I da dadat dijagnoza i terapija zasega gospod na pomos
Ајде со лесно и да не' израдуваш со висока бета Ако не ти е тешко те молам напиши на каков режим на исхрана беше.
Sovet ve molam, nekoja koja koristila gonal f inrkcii, nemam sila da stanam dali mozebi od inekciite ili od psihata se cuvstvucam loso...
Skroz te razbiram, taa e makata. I jas sum vo Sistina, kako ke pravam nareden pat, kako ke usoglasuvam i jas toa se cudam. Baraj si da ti merat progesteron, mene nisto ne mi proverija. So srekja drusko, golem e gospod