Лавици, вистина е дека 99% од пораѓаите на жените што се бремени со помош на ин витро се царски или нема везе ?
Докторите сугерираат,јас сум пред таква крстосница и ќе инсистирам на природно бидејќи досега немам никакви индикации за царски. Објаснувањето им е дека е тешко добиено бебе и со царски се намалува ризикот по бебето...
Da taka e, zatoa i jas veke razmisluvam kade da prefrlam embrioni. Ovie vo sistina, gataci se poveke izgleda, sega ova moe iskustvo, znam deka mnogu ima i uspesi tamu, jas vaka spored mene, gubam verba vo niv, najiskreno
Не ја знаев таа информација. Вчера пријателка се породи царски па од неа ја слушнав оваа информација и баш се зачудив... Јас сум далеку од тоа, влегувам во 13та недела ама чудно ми беше ова дека 99% се царски имале или не индикација за тоа.
Нз...нека сподели некој искуство од трансфер со замрзнати на природен циклус од кај нив,мене Lh и прогестерон ми следеа цело време,установивме овулација и за 4 дена трансфер на бластоцисти.
Prijatel mi e epten, ama koga se vrakjav od Swiss, on bese na odmor i im vitroto zaradi toa i donekade po mislenje i na maz mi, otidov vo Sistina. Ke go pobaram i nego, ama i vo Plodnost ke otidam za mislenje
@matilda258 , @zverkica , честитки другарки, многу се радувам . Уживајте во секој момент од бременоста
Паничар не сум, ама веќе 8 ми ден ги пијам како ќе издржам до крај незнам. Првиот пат коа ги пиев не ми беше вака. Имав фолекул 26мм и ми прсна па матичната ми ги препиша како превентива. Мислам дека неможам да добиам додека ги пијам или грешка сум нешто? :/
Ve molam kaj koj dr vo Sistina ste bile i kako toa ne merele hormoni me razbiram ako toa e prduslov Za uspeh.