Секој доктор си има свој принцип на работа,сите имаат и успеси и неуспеси,мојотпротокол беше ок и се осеќав сигурно цело време,не осетив пропуст...
Jas pravev transfer od zamrznati, pominav dolg protokol vo 2019. A zosto ne mi merea, ne znam najiskreno, ete cudno. Edvaj po moe baranje kleksan mi pisa vo izvestajot za 5 dena pred transfer, inaku na aspirin ke me ostavese, a sum homozigot. Sega ova e moe iskustvo, site doktori si imaat i uspesi i neuspesi. Najmalku sto sakam e da generaliziram. Znam luge i sto vecno se blagodarni. Ti posakuvam uspeh
Здраво, Дали после хистероскопија првиот циклус сте имале многу менструални болки? Пред 1 месец направив,др ми рече ке прокрвариш овие денови,ама јас само 1 ден имав малце и толку.Сега добив 2 дена само малку кафеав исцедок на бришење,а вчера веке како што треба ама имам страшниии болки цел ноќ не сум спиена,многу се плашам што се случува,веке не можам да трпам се напив апче ама уште не прекинаа болките ке полудам од болките
Среќен празник, за многу години да си го славиме имам прашање до тие што потврдија бременост, 9 ден по 5 ден транфер сум и два три дена веќе како имам некоја оштра ама моментална болка во лева страна од стомак, не знам да кажам дали е јајник, ама кога ја добивам болката се штрекнувам и ме фаќа страв, па не знам дали е нормално или ненормално зошто е малку поинтензивна, а правев и домашен тест кој има блага линија... па прашањето ми е дали некоја членка имала ваква оштра болка која поминува моментално, а сепак се било во ред
Честитки душичке јас сум 11ти ден од трансфер и уште немам ништо направено некако ми е срав , а пред некој ден јас осетив од десната страна исто не знаев дали е јајник но секундарно како со нож мислам дека некој ме пребоде и одма пројде ...
Честитки, заборави на болката, гали мешко до бета и очекувај висока да биде , мене убава ми се гледа цртката ❤️
фала ви на сите на честитките, мене сеуште некако ми е страв да се израдувам, додека не видам дека е се во ред, а бета ме чека во среда така да ќе видиме... болкиве престанаа, а може и денес претерав со шетање, се надевам нема веќе да ме паничат... Ви посакувам на сите позитивни тестови[/QUOTE]
Zdravo devojki, edno prasanje do tie sto gi imat koristeno ampulite Merional. Treba da se bockat porucek, no najkasno do kolku h moze? Fala vi! Pozdrav