Честитки @Stasija ми го разубави денот,сите да го доживееме тоа чувство.Имај лесна бременост и само убави нешта да ни пишуваш дај Боже две да се,да не можеш глава да кренеш
@Stasija mila, neka e so sreka Ti posakuvam lesna i prekrasna bremenost Leleeee... ajde do kraj na godina site da se iscistime od temeva Zavlecete noga sega so @mimidjon
Daj Boze da zavleceme noga i da ve izvleckame site so bremeni stomacinja bez ovoj forum nemase da bidam tolku pozitivna. Site do edna ste prekrasni i silni zeni!
Rano e za test, i na 12 den gledas odvaj rozava crtka se javuva, poleka duso. Barem na 10-12ti den pravi i toa na krv, a ne na mokraka.
Daj boze da ste vo pravo.Simptomite da se normalni a za testot da e rano.Ova mi e 4 ivf I veke ja gubam silata za se
Eee, ete zatoa ne se pravi prerano test, zaradi ovie raboti. Ke se ispotresime, ke ispanicime a za dzabe. Ajde samo poleka, negativnosta nemoze da donese dobro.
@mimidjon so lesno mila sega, kooooolku ubava vest @Stasija i tebe milicka so lesno da mi ti e 2016 ke izleze definitivno mnogu plodna godina
Mila nemoj da se sekiras,rano ti e @Stasija so sreka draga uzivaj si @mimidjon kako sto imas na slikata dve,taka gospod da te nagradi
Zenski jas samo da vi se javam deka ne ve zaboraviv, iskreno edvaj ve citam, ednostavno dosta mi e od se. Neznam koja sto do kade e no na sekoja I pustam mnogu sreka. Pricina za ova moe neuspesno inf nema nikakva, pa taka da neznam sto bi prevzela I napravila, da bi znael nekoj sto e pricina da rabotime na slucajot, no vaka... Edinstveno da recam se vadat na toa deka mozebi imam nekoja anomalija na matka posle poragaj, no kakva e taa sto nikoj ne ja gleda I neznae da ja najde I objasni... Imam hsg, 4D, site imunoloski, transfuzioloski ispituvanja, mutacii, geni, internisticki izvestai... Od site strani sum pokriena, ajde ednas ne bilo moment, no I vtor pat... Stimulacii OK, hormoni top, jk super, embrioni super, endometrium super, I jas dva pati si dobivam vo termin I mi velat nejkelo da bide I toa ne ednas tuku dva pati I istoto go cuv od nasi 3 ca renomirani doktori (Lazarevski, Ivanovski, Dimitrov). Jas ve napustam od ovaa tema, na mm spermogramot mu e podobren, pa ke cekame da mavne grom vo koprivi, sto e dosta, dosta bese, puknav.. Mozda ke me sretnete vo podrska za site... Ali ovde jok vise nemam ni sto da dodadam ni odzemam, sega za sega ili vo nekoja dogledna idnina amin kazuvam na inf.
Gospod da te blagoslovi @emkaemka sto pobrzo da pisuvas vo Trudnicki muabeti,te guskam i ti posakuvam samo ubavini *
Isti slucaj sum ti I jas.Nikakov problem.Na maz mi spermogramo e super.Duri 3neuspesni in vitra.Ova mi e 4 to daj Boze da uspee.Ne grizi se.Kreni ja glavata.