Отварам темава и наеднаш две бремености, колку убава вест, преубаво да ви биде лесно ко песна, само радости да ви носи!
Ден пред трансфер и два дена по трансфер дијареа од антибиотикот од пункцијата. 5 и 6 ден од трансфер болки во јајници, 7 и 8 ден менструални болки, а тогаш ми беше и време за добивање, и констипација. Од симптоми само краток здив што ми беше чуден за толку активен човек како мене, киселини повремено. Градите поиздишени од пред мензис ми се.
Лелееее браво✊✊✊ Ајде,ајдеее со леснооо!! Успеа жено...сега само полека,без стресови и се ке биде во ред!!!❤❤ Ти посакувам најлесна бременост!!!
Не е болна воопшто со анестезија , јас на пример тешко ја поднесив анестезијазата али пројде се и се заборава ... Некои пак немаат никакви маки, зависи
Еве и јас да се пријавам за криотрансфер на 2 тридневни ескимчиња, здравје за 2 недели... Денес на контрола после хистеро,се е супер,ендометриум 8.7 мм,па што биде-нека биде...Божја волја❤❤ И сакам да ви порачам на сите: Не си го оптеретувајте мозочето со барање симтоми...чекајте го денот за бета и уживајте во оние симтоми кое вашето тело ке ви ги јави... Среќно на сите да ни биде...ова лето е наше!!!✊✊❤❤