Да јас и тоа оддамна добив одговор веќе сум и во процедура Инаку соборки да се пријавам дека веке 14 дена пиев микрогинон одиме со долг протокол од денес почнувам и со Триптофем па следна контрола здравје на 14ти. Да видиме долгиов протокол како ке се покаже кај мене.
Душичке немој да паничиш и опушти се, кај мене е незнам како да опишам , секој ден ми е се различно , ме боле нешто па не ме боле , еве вчера имав болка голема во градите денес немам многу мала болка само на допир , утре правам бета конечно и да не мислам веќе ...
Не ме факај за збор ама 26 или 28 март нешо така беше не сум дома во моментов иначе ке видев за точно на печатот,а веќе мислам на 8ми април ми беше одобрено
Фала ти најмногу за споделеното, ти ја посакувам сета среќа утре, да се израдуваш најнајмногу. Јас здравје во понеделник ❤️
Девојки на сите ви посакувам среќа, но јас вчера качив температура 37 со 2 а потоа 37 со 5 па ми се симна на 36 со 5 а денес ми е 37 многу сум тажна се јавив кај докторот ми рече дс почекам уште еден ден па да направам тест за ковид . Толку чекање и ова ми е последнс шанса и ова ми се случува ве молам мислење дали некоја пд вас има качено вака температура денес ми е 7 ден од трансфер ..многу сум исплашена
Не сакам да те разочарувам, ништо не се знае, ама во мојот случај температурата немаше добар крај. Имав температура од петиот ден до деветиот, се движеше така до 37, 5 и сестрата ми рече дека организмот се бори, можеби баш тогаш сакало да се имплантира, ама не успеало. Само опушти се и не мисли многу на тоа, гледај да е заобиколиш, можеби баш сега кај тебе се имплантирало,биди позитивна!
Нее, јас така качив незнам ни самата од што, само приметував кога сум жешка, ми гореа образите. Му се обратив на сестрата и таа ми кажа дека темературата е некогаш и добар знак дека сме на добар пат, али ете. Затоа ти викам да не паничиш колку можеш, бидејќи ние сме најодговорни за нашето тело, ние му праќаме сигнали и сами си правиме стрес или релакс. Ја дури спиев со топломерот колку бев оптеретена
Се качува од прогестеронот, ако не е придружена со други симптоми треба да се радуваш оти е покачена, не да се плашиш. Ајде, со среќа!
Na 07mi den od transfer sekogas pravam domasen test za bremenost i do sega so 3 ivf ne mi promashilo, ako sakate napravete eden, bhcg navleguvalo vo krvotok posle 4 dena, mozebi ke imate srekja i vie da pokaze pa da si se opustite skroz a ako nedaj boze ne pokaze ke si vikame deka e rano i deka preku krv sigurno ke pokaze. Jas taka bi si se smirila
Zasto ne mislis pozitivno be? Zamisli ti teknuvalo covid pred bremenosta i si vo 7mi den od transfer!! Zasto ne mislis deka pokacena temperatura e nekogas pokazatel na pozitiven rezultat na bremenost? Ajde smiri se i napravi test za bremenost, na za Covid.
Mene sekogas mi bea na 3ti den vrakjani taka da mislam deka ke pokaze, no ve molam rezultatot ako e pozitiven togas ke se raduvame site no ako seuste nema vtora bleda ne se razocaruvajte kaj mnogu pokazuva tek posle 14 dena ili podocna taka da ova sano za da malku se smirite ako ispadne pozitiven