Ич никој не води сметка за психичката состојба на пациенткитр после неуспех, ниту имаат време да се задлабочат зошто нешто не се случило, тоа е најголемиот пропуст за кој и јас пишував! Нема никакво оправдување дали имаат гужва или не, секоја пациентка треба да се третира како личност, не сме предмети а и докторите не работат во фабрика, иако според цената така гледаат ма нас,за жал. Јас сум од истата фела но тоа е реалноста во нашето здравство за жал!
Јас сум презадоволна од Newborn. Таму правев ivf и сите се пријатни докторот и докторката се супер фини посветени сѐ што те интересира можиш да прашаш ќе ти посветат внимание. Само убави зборови имам.
И мене ми се случи да кренам температура ама само 1 ден и повеке не. Јас кренав на 11 ден од трансфер а тогаш и почнав да имам мачнини. Советувај се со доктор.
Девојки дали некоја чула/ пиела чај од мацина трева?? Ми го препорачаа...но никаде не можам да најдам нешто конкретно како инфо... Дали некоја од вас го пиела и вродило со плод?
На Реплек си земам од 100 iU e.Се жвакаат како бонбони па не ми е тешко по 4 дневно да грицкам.Околу 100 ден е кутија со 30 таблети.
Леллелеле убавини на сите страни!! Браво за борбата, ете вроди со плод...лесно до крај...целта е постигната
Ајде жено,само напред✊✊✊ Полека но сигурно ќе стигнеш до целта...те чека макотрпен пат,но само храбро... Ти посакувам среќа до небо,и што поскоро да се појават тие фамозни 2 цртки❤❤❤