Da ne si go merela pokasno vo tek na den. A si bila primer nesto aktivna.preporachuvaat odmoren bez napor barem saat dva posle spienje da se proveruva
И кај мене беше 35 пиев достинекс, за брзо ми се симна на 10.Ги купив од бети аптеката едно апче 280денари.Се пијат по пола апче понеделник и четврток.
Јас имам пиено, ми го носеа од Велес од некоја билна аптека, не се сеќавам како се викаше, имаше и вирак таму. За плод кај мене не вроди бидејќи секако имам проблем со запушен канал.
Јас јадев многу цвекли, бразилски, авокадо, сок о д калинка, и ананас пред транафер. По тренасфер продолжив само со цвекло, бразилски и авокадо. И многу кикирики, лешници, бадеми, сончоглед и многу овошје и зеленчук.
Најдобро е, да ги симнеш па потоа да ги доставиш документите, да не ти направат проблем. Потоа пролактинот, можеш да го провериш било кој ден.
Zavisi dali ke pravis so vaucer ili privatno, jas sum momentalno vo newborn na procedura za ivf so vaucer, no bas se fondot ne pokriva nekoi inekcii sto gi zemam plakam se privatno ali dobro poeftino normalno deka ke bide otkolku bez vaucer...
Ali mozam da ti kazam slobodno deka personalot doktorot i doktorkata se super fini luge, posveteni na svoite pacienti
Ne zivejam mk zato sakaf da znam ot prilika koj lekovi se primat kako ide procedurata i kolku kosta ot prilika 2000 3000 evra
Секоја пациентка си има посебна терапија според нејзина дијагноза, сее е многу индивидуално и тешко дека може некој нешто конкретно да ти каже. Самото инвитро е околу 105 иљади денари, плус терапија, плус додатни испитувања ако има потреба, снимања, крв, методи и друго. Најубаво јави се и прашај си конкретно, многу се фини и ќе ти одговорат.