Сигурна сум дека си многу разочарана. Нема ни што да се каже да те утеши, ниту има збор кој би те утешил. Јас сум сигурна дека набрзо ќе се вратиш со убави вести. Треба време за да се собере сила. Јас 6 месеци ја собирам, а мојата болка не може ни да се спореди со твојата. Сето што се случило ќе си го одболуваш и ќе собереш нова сила за победа. А некогаш и чуда се случуваат. Дај Боже чудо да ти се случи и да не ти треба доктор воопшто.
Mimidjon so sreka mila najlesna bremenost da Dade GOSPOD site sto poskoro da otideme vo trudnicki muabeti ni Edna da ne ostane
Neka e so pomin i so lesno Emce. Mnogu ke ni nedostasuvas. Na site ponekogas ni e potrebno vreme. Iskreno se nadevam deka nema da bide predolgo, a gospod e golem, ne ni dava da nosime tovar koj e pretezok za nas. Daj boze nagradata za seto ova sto go pomina da ti e na prag, pa da ja citame nasata emka vo trudnicki muabeti.
честитки за бремените женчиња со лесно да ви минат 9 месеци. Јас вчера бев на 4д и докторот ми вика имас чворче на матката и преградата не ми била добро остранета . Ме преплаши и вика не се секирај опасност има ако се вгнези плодот таму бас можно е да дојде до спонтан а вака нема да прави проблем. На голема мисла ме и друго имав мало чешање и иритирање и ми даде на мене 6 апчиња одеднаш а на сопругот 8 флажил се викаат апчињата ајде помош искуство и мислење чекам од вас поздрав
Ajde da nepisuvam na sekoja odelno. Fala na site sto ste izdvoile vreme bilo sto da pisete. Tovarot koj znae kolkav mi e veke, mi tezi, no ete go nosam. Razocarana ne sum voopsto tuku zaprepastena, koga I doktori krevaat ramenici.. Sila imam na pretek, uste utre bi otpocnala novo inf, no so koja cel veke, ima nekoja pricina sto nebiva I dodeka ne se otkie ni eden hormon poveke neprimam. No Lazarevski mi rece vo slednive godina dena, pa I do dve da ne sum posla na nikakov doktor, sekako dokolku nemam realna pricina za toa, I so mm mnogu da se sakame, pa ..... Ako imate sovet za prirodno pravenje na bebe, kazete, a I kako ustvari se racunaat plodni denovi???? @mimidjon ajde ukini mi ja privilegijata fali se
Mene mi rekoa da si istempiram otprilika preku eden den, za da spermata bide podobra. Pa sega ke najdam nekoja aplikacija ubava ideja na kukleto I ke si napravam sema za sleden mesec (bog da cuva do kade stasav )
Feminap беше мојата aпликaцикa и дoбрa е ,види јa инaку имaш избoр,oвaa некaкo нaј јaснa и рaзбирливa ми беше
Јас има позитивно искуство со овој монитор. И до ден денес го користам, но со обратна од првичната намена. Не е ефтин, а и треба секој месец една сума, која не е баш мал,а да се оддели за нови стапчиња, но доколку финансиски можеш да си дозволиш обиди се да го набавиш. Се вметнуваат сите податоци од псоелдниот циклус(траење, интензитет) и секој ден со утринксата урина се испитуца овулација. Ти покажува ниски, високи шанси или овулација. Се забележува и кога си имал однос, дури и час. Податоците се меморирани и сам ти кажува кога да употребиш стапче за проверка за бремност(паковање се 20 за овулација и 4 за бременост). После повеќе месеци мониторот веќе има создадено шема за твојот циклус и не мора секој ден да се користат стапчињата.
@mimidjon dusicke- ve guskam trojcata ..cestitkiiiiii, so lesno da mi ti e, Gospod les da mi ti Dade .. @emkaemka mila se ke bide, samo smireno I so verba, se sto e pisano ke SI vrvi, kako ubavo taka I loso. Ke NE ogree I nas sonce, ke vidis!!! Bidete samo vredni so mazeto I ne se zamaraj so plodni, neplodni...te guskam silnooo
Ви благодарам нa сите зa пoдршкaтa и се извинувaм мa oни нa кoи им бев дoсaднa,ви пoсaкувaм нaјбрзo дa си јa исполните желбaтa a јaс конечно пoтoнувaм вo зимски сoн 5 денс спијев седејки сега ке се изнaспијaм.Дoбрa ви нoк *