Мене ми го мереа прогестеронот ден пред трансфер и рекоа супер е ама не знам вредност... Ајде следен пат ќе успееме двете Ќе даде Бог и тоа да се случи ❤ фала на подршка мила
Jas ke se vakciniram zosto epten mi e strav od ova koronistevo i nemam nacin nekoj da se zastitam i izoliram koga ke pravam transfer i mislam deka i ke namalam stres. A inaku mojot doktor mi ja preporaca Pfizer, a mene treski me tresat deka taa e rnk, ali tuka vo Swiss nema kineski i ruski, samo Pfizer i Moderna. Taka, da ke vi kazam iskustvo
И јас сум решена да се вакциниран и така треба да правам пауза 3 4месеци така и тоа да помине по се што преживеав што треба да биде нека биде, само ме интересираше мислењето на другите не сакам да го прашувам докторот искуството ми кажува дека мојата интуиција е појака од докторите кај нас
Se soglasuvam potpolno slusaj si intuicija. Jas mislam 50% stres ke namalam ako se vakciniram, baska stresovi so ova nasive procesi
Mila samo zemisi upat od matichnata za na GAK , gak rabotat i za vikend ...i eden hormon e 50-60 den , dodeka privatno e po 800 i kusur ... i najverodostojni se rezulatatite tamu ... pozz
@Simka*& денес прашував на клиничка биохемија, со боцкање не работат ама ми рече таа можеш да си однесеш епрувета со крв, немаат реагенси само за андростендион. Прашај во приватниве дали има опција да ти извадат крв само ама мислам дека во епруватата треба да има серум некој.