Зошто за втор ваучер, може сум пропуштила нешто, сега правеше трансфер така? Што се случи? Баш мислев дека ќе биде успешно те гушкам..
Beta hcg 50. Vo red e taka? Da se vrakja kaj site.iskreno vi posakuvam da se izraduvate vaka. Ova e neopisivo. Vo shok sum. Koga da ispitam pak beta?
Немав објавено за исходот. За жал биохемиска по втор пат. Тоа е... Ќе се бориме и понатака. Гушки и од мене
ооо баш ми е жал, бар си се спасила од киретажи или спонтани како мене, ако ти е некаква утеха (те плашам од полошото хаха). шала на страна, секако подобро е отколку да не се случува ништо, продолжи понатаму со испитувања, чепкај и ќе биде
Со лесно мила нека е, да направиш бета во понеделник јас мислам П.С Дали почувствува некои промени во телото?
Само болки во кичмата и малку ме заболува стомак како за цуклус.Друго ништо.немам никаков исцедок (можеби зошто не користам утрогестан)
Девојки има некоја во процедура кај Петановски? Јас чекам ваучер и планирам да закажам кај него. @Ana.Kir честитки!
Девојки едно прашање. Дали некоја се нашла во ситуација после 9 дена стимулација да и падне естрадиол? Кај мене од 1053 после 7 дена , на мерење после 9 дена стимулации 1020..... на ехо сите фолекули се тука и ми закажаа недела пункција. Некој со слично искуство?
ништо страшно мене ми беше 900 ако не се лажам може и понизок па примив дупла доза Мериоферт ден пред стоп инекцијата
Девојки денеска многу сум тажна,идев кај матичен за рецепта за естрофем,многу лошо се испонаша,ррче што правиш уште обиди трансврери операции,таа преграда што ти ја отастранил не смеќава на плодот во првите 2 месеци само ти ги земаат парите откажи се рече! Јас му велам дур имам шанси ке се борам и со мои ембриони и понатаму!многу многу сум разочарана и ке го сменам од матичен лекар!
Тоа е чудно зошто како што растат фоликулите така треба да расте и естрадиолот,не да паѓа.Те гледаа ли на ехо,што ти рече докторот?