Hahah taka i mene sega mi se vide, znachi sepak ima nekoja razlika iako na site ni velat deka se e isto osven generickoto ime. Bash ke istrazam za ova
Мтхрф е за да примаш метилирана не за клексани... @Sienna_MK 1то ифв бев на фраксипарини кога немав проверено но потоа кога испитав димери хемостаза излегоа високи, скратени времиња и др мутации плус имам не само мтхрф(за нив метулирана земам) и др Јани нив ги даде да ги примам... е сега не сум била на преглед или консултација но претпоставувам ќе се пак клексани ...затоа
Мене супер ми изгледаат Инсулинот да не е само малку низок. Прашај си доктор. Да не пиеш фертилимин од синерџи, знам дека тој знае да го намалува.
@Blondie715 Да, можно е. Како што спомна @BelataMasai - Јас имав два крио трансфери на 3-дневни ембриони на трет ден. За третиот крио трансфер, разговарав со ембриологот и докторот дека сакам да пробаме да ги оставиме до 5тиден, па ако се развијат до бластоциста да правиме трансфер. И двете ембриончиња се изборија и израснаа до бластоцисти, но ете трансферот пак беше неуспешен. Нема гаранција ни во тој случај, но јас сакав да ја пробам и таа опција. Разговарај си си доктор и ембриолог, дали препорачуваат во твојот случај, кои се предностите и ризиците. Поздрав
Мене за имунитет ми го дадоа... т.е. после хистеро и лапаро ми рече докторот да ги пијам сите овие витамини...
Оваа е темата што ми е в срце,тука се сите лавици,секогаш ќе ја отворам да ве бодрам! Сакам да споделам дека после скоро 5 години чекање вчера дојде мојата душа на свет,мојата кукла,мајкин борец. Вреди секоја солза и секоја игла,тежок е патот ама да знаете дека секако ќе му дојде крајот,како што одлучил Бог,кај некој порано кај некој подоцна,никогаш да не губите надеж,сите ќе станете мајки,НАЈСИЛНИ МАЈКИ!
Честитки. Ви посакувам долг живот и многу многу насмевки. Поради ваквите приказни имам ветер во грбот кој турка напред.
Јас сум хетерозигот мтхфр останав природно само со пиење на метилираните б12 и б9, после позитивен тест ми вклучија клексани.
Навистина некои не треба да носат бел мантил....мене мојата ми рече: сега ти текна за ин витро? Јас не сум за вакви работи согласна.