Jas isto treba kriotransfer mesecot na 2 den ispitav estrogen I progesteron samo Bev na eho na 4 den od ciklus I mi zakazaza 5 Dena da odam pak I ako ima vodecki folikul togas kleksan inaku I kaj mene doktorot transfuziolog kaza 14 dena pred transfer no ke bidat pomalku izgleda
Ima era vo Plodnost . pGD kako sto kazaa clenkite Sistina I newborn pracat vo turcija remedika bugarija ama sami ako ima indikacija ne rutinski kaj site
Golema greska si napravila...ne se ostavaat antidepresivi naednas jas i na punkcija i posle punkvvija i posle transfer sega gi pijam ..
Da da i jas sega mislam deka napraviv greska, no koga mi kaza mora da prekines jas odma gi ostaviv, mozes da odis samo na razgovori mi vika ama ne e toa toa sega sum ni vamu ni tamu...
Да тоа најпаметно е , не би требало да е нешто сериозно штом не е обилно, и ако е можно е и хематомче но тоа не е за паника , сепак ти оди си на дежурен... Или барај го твојот доктор утре @matilda258
Pa zatoa na ginekolog me pratija, vajda ke mi dadat. Mene bhcg mj bese 30 na 13 den i posle padna, taka da mi rece doktorov sama ke prokrvaris. E sega da odam da me vidi ginekolog tuka, vajda ke mi dadat nesto. Fala ti na info
PGD и PGS не се прават кај нас, ако во меѓувреме нешто не се сменило, а ЕРА само во Плодност и да точно објасни, со биопсија се зема делче од ендометриумот и се испитува точниот ден и час за негова рецептивност.
Jas ne bev na ginekolog moze trebase, kaj mene 76 bese bhcg ama dobiv ciklus poobilen. Da odam da me vidat sepak??