Само извештајот од трансфер клај им го. Безобразни. Им даваш ехо Не постаро о 6м, гледаат дека нема брененост.или мислат бараме заџабе ваучер, досадно ни е па ајде ќе аплицираме за онака.глупости.мене за вториов ми побараа бета негативна, им се јавив и партал ги направив. За две недели ми го пуштија без збор.
И јас се изнервирав за тоа од сабајле. Како да немам доволно маки па сега и за оваа да трчам во Фонд, аман.
Правев кај него IVF деновиве, тој ми кажа и ми даде нов број за понатамошна комуникација. Ако не ми верувате, прашајте во Ремедика
Мене ми бараа пап тест.Викат немаш,та немаш ,кај е? Како бре немам,копајте таму низ моето досие..ќе го најдете. После 15мин.се јавуваат ..го најдовме се извинуват,стресови само да направат на човек
Ne sum slusnala nie bevme vo remedika kaj Hadi Lega sekogas bese pozitiven test no nikako do posakuvanata cel... Dokolku odam vo New born planiram da prodolzam kaj Vlado sepak mu dadovme tri sansi kolku i da ne e do doktorot sakame da smenime moze e srekata kaj drug doktor
Не враќаат по два пати.освен ако нешто му најдат маана на документот кој накнадно ти го побарале.или ако на денот на дополнителното разгледување на твојот случај веќе истече важноста на хормони,брисеви...
Ako ne ti e problem ke spodelis li iskustvo so ovoj doktor? Retko sum citala niz forumov za nego a bash me interesira . Mislam na pristap na koj ispituvanja gi bara dali se posvetuva
Devojki samo da vi kazam deka denes 12 den od koga mi pravea transfer so 3 dnevni embrioni sabajle testot negativen na Shurcek ...mnigu sum razocarana i sakam da ve prasam dali nekoj ima iskustvo na 12 den negativen pa posle na 14 den da izleze beta hcg pozitivna
Nemoj da si ja machis dushata so testovi idi da se bocnes i ke znaes na shto si. 12 den veke treba da ima bhcg hormon vo krv. Stiskam palci za pozz rezzultat
Од Ремедика многу доктори, сестри и емриолози си одат деновиве поради намалување на плати. Еве конкретно на докторите по 300€ им намалиле плати. Информацијата ми е од доктор од Ремедика, не пишувам на празно за жал
Daj Boze, dok rece vo sabota ke bide transferot znaci 5 dena...mnogu nekako jas mislev deka po 3 dena ke bide