Јас до сега имам искористено 2 ваучера...за вториот не ми побараа никаков док.од претходно ивф..ова прв пат слушам... Ако е така,тогаш доволно е да однесеш извештај од трансфер
Дали е добра бројката!!?? За 1 ј.клетка некоја за жал сонува,не па 12.... Одлична бројка,стискам палци сите да се оплодат,да си имаш и за зимница..✊✊
Па зајдоа веќе со цените...не само Ремедика туку сите приватни клиники...на приватно цената е иста како на пример во Прага да правиш ивф и тоа со ПДГ испитувања на ембрионот... Не е ме чуди за некоја година да се намали и бројот на пациенти кај нас и сите надвор да го бараат спасот. Веројатно во Ремедика се намалил бр .на пациенти,за што инаку им ја намалиле платата на докторите како што кажуваш....
Се јавив во Фонд и ми рекоа тоа, извештај од трансфер, од пункција и негативна бета..Било што од тоа што имам. Ма оваа е само да побараат нешто, да си тече времетоо, глупости.
Девојки дали некоја знае колку е цената за замрзнување на ембриони во њу борн Знам дека е 24 000 до 6 ембриони ама мене ме интересира за над 10-12 Би била благодарна ако некоја ми одговори Фала
Над 12 ембриони да замрзнеш? Браво.не сум слушнала некој да дојде до двоцифрен број ембриони.логично е дупла да биде цената.мислам по 6 макс дека собира
Дали некоја со сигурност знае и може да потврди дека Тина, ембриологот од Ремедика, се префрлува во Њуборн?
Се уште не сум сигурна колку ќе бидат Денес е трети ден и ми се јавија дека добро се развиваат 17 за сигурно ќе знам задутре па затоа да си прашам
Да за кај нас и мене ми е чудно за двоцифрен број , а баш пред некој ден на американскиве групи го видов постов и се шокирав незнам со што ги стимулираат ама ова е лудооооповеќето се со над 30 ј.клетки
Машала Ако не е тајна колку јк ти извадија? Пуштам среќа за сите 17 да опстанат.фудбалски тим со резерва играчи