Da no koj ke re bori so psihata, nekoj mi vika treba da lezis se do denot koga ke proveris beta nekoj vika nee prodolzi sve normalno da funksionirash dok mi veli ke treba samo odmor poveke inaku moze da se dvizis... i taka natamu fala duso mnogu ne znaete kolku mi pomagate.
Прво тие со термин.... (инаку има термини редовни сеуште за кај него) Од општ матичен вчера земав со термин не е приоритетен... ... Секогаш се прашуваш што е правилно....но реалноста е донекаде индивидуална ..но нетреба да лежиш до бета баш поради циркулација и слично ...е сега нема да трчаш и нагли движења амма да не се укочиш од лежење... слушај си го телото... прошетки секако се дозволени и препорачливи...
Околу 7,000 мкд беше мислам. Ама не ме држи за збор. Еве ти број можеш да прашаш директно 02/306-8919
Офф а мене вчера ми вика жолти термини се со огнаничување - што значи не можам јас да ти дадам упат туку само специјалист а баш ми требаше за почеток на јуни за кога ќе почнувам со ivf постапка сега гледам нема ни жолти термини за почеток на јуни
Само што видов слика на фб страницата на Њу Борн, со честитки за нововработените Данче, Валентина и Хаџи Лега. Значи официјално е.
Na den na transfer ke znaes kolku embrioni ke Imas I ke ti kazat kolku da vratis I kolku ke Imas za zamrznuvanje, ako si so vaucer zamrznuvanjeto se doplacas plus zavisi koja klinika u Sistina e kaj 49000
Не успеав... Бев кај матичниот и ми кажа дека не им дозволува системот да извадат приоритетн упат... Јас пишав пред да отидам...не ни знаев дека не дозволува системот да се издаде упат.
Da da tocno e, jas skoro se poragav vo remedika i mi kazaa deka zaminuvaat. A so Tina i Dance epten komunicirav niz godinite okolu procedurite za ivf. Iskreno ne znam bas koj embriolog im ostana vo Remedika. Imase edni maski dvajca i tie znam si zaminaa...site sto si planirate tamu ivf rasprasajte se ubavo sto personal imaat sega od aspekt na embriolozi.
мене ми кажаа дека моите ги разгледувале на 28 или 29 април па ако знаеш на колку време ја свикуваат, не знам дали еднаш во две недели беше, не сум сигурна
Здраво на сите . Вчера имаше многу добар разговор со доктор Мицковски кој го пропуштил мислам дека им е зачуван на страната па може да го видите https://www.facebook.com/humanareprodukcijaibiopotpomognatooploduvanje/
Другарки денес примив 8ма инекција Декапептил утре треба да добијам ама имам многу болни менструации па сакав да ве прашам дали може да се напијам кетоналче..
Фала за инфо. Да го знаев ова пред некој ден ќе инсистирав да ми најде чаре за термин. Ајде ќе се обидам да најдам некакво решение пред клексаните
Не ветувам ако ми налета да начекам слободен термин ќе ти пишам порака...за да бараш упат од матичната