Gi gledam i jas svoite postovi i mnogu se zagriziv. Zakluciv deka pisuvam najdolgi komentari. Ili imam mnogu da kazam, ili mnogu ve gusam. Ke se obidam veke da ne bidat podolgi od 3 reda, i sepak ke ostanam vo temava.
Jas se deprimirav zasto ne uspeav kaj drugite da vnesam pozitivna energija, i pokraj napisanite referati.
Iskreno mislev deka posveza ke bidam,vtoriot den od transfer mi bese najtezok imav mnigu grcevi,deneska e 4-ti den od transfer imam kratkotrajni bolki,epten tesko se dvizam cinam jajnicite ke mi puknat,no rekov zdravje utre moram da bidam podobra @Natasa. P bas po toa si mi prepoznatliva,po dolgite postovi,obozavam da te citam. Denes moze e do denot,Vi prostuvam sto ste takvi negativni,od utre kotek ke ima
Ama navistina denes samo negativa.Aman so vi e?Jas edvaj cekam vikendov da pominesekako ako ne se desi toa od so se plasam.Ovie dva dena nekako mesko mi e cuden.Mnogu retki grcevi ko traat po 3,4 sekundIi.Glavobolkata prisutna I denes.I nekoe peckanje vo slabinata.Vcera ne jadev nisto se mi mirisase.Mi se prijade piza,mi kupi maz mi I ne jadev.Vika I ona li mirisa?!Veruvajte gadno bese.Denes podobro mi e.
па и јас се чудам може ка му казав дека имам чешање,нелагодност ,иритација и жолт исцедок и ми рече ради превентива да ги испиеме јас 6 од еднаш а сопругот 8 .ДДали некоја од вас има вакво искуство
Nate mila ti da ne si ke pravime samo otvori zatvori na temava, a vaka se zadrzuvame da docitame se sto si iznapisala. Pozitivno/ negativno da si iznapises ima koj da te cita
Јас бев на пункција денес и од девет фоликули девет се со јк Фала му на Годпод.Е сега три биле помали.Утре чекам одговор.Решивме три да оплодат другите да ги замрзнат како јк не ембриони.Инаку мн лошо ја поднесов анестезијата,повракав и цел ден спијам незнам вие како сте поминале што сте правеле пункција.
So sreka I dobredojde vo drustvoto.Jas se do transferot ne bev dobra.5dena bev so bolki,zasemetena I v krevet
Neka e so sreka beba, ajde, stiskame palci za super embrioncinja A za anestezijata, imalo tamu nekoja sostojka, na f bukva...fermentin ili ne znam kako. Koga ja ima, dusa vadam odpovrakanje, a koga ja nema,se si e super. Treba da si kazete za da ne ja stavaat vo sistemot.
Фала ви женички посакувам сите во труднички муабети да се префрлиме,него ова со смоквиве ке штети ли ако продолжам да го јадам што мислите?
Сo леснo миличкa,се ке пoмине,јaс супер пoминaв,пoсле пункцијa си пазарев зa дoмa сaмo мaлку кaкo зaшемaтaнa ми беше глaвaтa нo мaлку.