@Bubce38 Се ежев дури читав, едно гоооолемо браво Ти ја посакувам целата среќа и се да си биде супер до крај. Со лесно храбра жено
@Bubce38 честиткиии Вредело секоја боцка и секоја солза, и го дочека овој убав ден и ние со тебе. Со лесно до крај и имај лесна бременост повлечи ги за нос сите девојки од овде и да е чиста темава. Гушки од мојот смрзнат борец Јована Ваквите приказни се доказ никој да не се одкажува
Немам зборови со кои можам да опишам колку се прерадував ,колку те барав на форумов дали ќе објавиш нешто ,ама вредеше стварно подобра вест па и неможеше, бог е голем, со лесно, само убавинии
E па хероино наша браво за тебе,ти си пример за сите нас. Мислам во форумов се дружиме од 2016 год.од тогаш знам каков трнлив пат помина,и поминуваме сите која ја водиме оваа тешка битка.И немој случајно да ни се губиш пак.Биди тука за нас.
Devojki nekoj da ima info Mitko Ivanovski dali e vraten ili koga se vrakja? Sakam da go kontaktiram, ali ne mi e prijatno, ne znam dali e vraten na rabota?
Честитки лавице Ме наежи, го имам читано твоето патешествие. Но, тоа остана во минатото. Сега уживај во убавите моменти. Ти посакувам, да слушнеш две.Гали меше и уживај .
Чудно. И едното и другото се трипторелин ацетат. Не ми е прв пат да ги мешам, нити па само еден др ми има дозволено. Тројца ми имаат речено - можеш било што од овие две. Да не си го прашала ти со супрефакт да смениш? Оти тоа не е исто
Chestitki @Bubce38 se izraduvav mnooguu,no i od radost se rasplakav.Ti ne si borec ti si mnogu poveke od toa. Pred nekoj den barav da te chitnam ama nishto... Od srce ti chestitam i tuka sme za pomosh bilo kakva,sovet...teshka i machna beshe i mojata prikazna ti i tvoite postovi me krevaa pa mozam slobodno da kazam od ,,mrtvite,,vo momentite koga nishto ne mi beshe milo na ovoj svet. Raduvaj se Bubche golem e gospod.Raduvaj se ti go zasluzi ova
Прашав јас за триптофем прв пат ги земам како што ми кажува др така правам и во аптека рекоја ист состав се со декапептил!
Нормално дека ќе си го слушаш докторот. Мене од што чудно ми падна затоа и те прашав. Јас буквално секој ден ги мешав, де таква де онаква. Што ми дојдеше на рака тоа клавав. Дека имав останато нешто триптофем, 2 форумки ми имаа дадено по некоја декапептил, па снемав и набавив триптофем, пак снемав па најдов само декапептил. Каша попара бев
Ретко доаѓам на Фемина периодов, уште поретко па во темиве тука, незнам како завршив сега во темава.. ми се спие и само стискам кај стигнам И наидов на многу убава вест, честитки! И со лесно
Уживај сега душичке на благословен пат си,јас останав без 1 инекција овој пат циклусот ми дојде на 28 дена а не на 30,и затоа заглавив др рече прати некој кај нас за триптофем...се правам да бидр како што треба за да успеам со консултација на др!
Уживај сега душичке на благословен пат си,јас останав без 1 инекција овој пат циклусот ми дојде на 28 дена а не на 30,и затоа заглавив др рече прати некој кај нас за триптофем...се правам да бидр како што треба за да успеам со консултација на др!
Господ ги дава најтешките патишта на најупорните. Браво Бубче! Ти посакувам лесна и успешна бременост! Честитки од срце
@Bubce38 мила, прерадосна сум. Налетав на твојот пост прееска, и маж ми влегува и вика "што си толку насмеана?" му кажав накратко и оставив да си дочитам (и да си поплачам од среќа) за подоцна . Ова ми е дефинитивно најрадосната вест во целава оваа никаква година. Те помислував често, дури и мислев да ти пишам, иако не те знам, дека те мислам, и баш ми е мило што ни направи кам бек со ваква вест, и среќна сум што сподели со нас. Да си имаш прекрасна бременост до крај, да се радувате секоја секунда, да уживаш во бременоста. За сите ми е мило, ама за тебе ми е најмило, зошто те читав и низ се што помина, и колку беше тука за сите, и каква енергија ширеше... Ако на темава имаше гуру, ти ќе беше . Ја славиме сите со тебе прекраснава новина, да знаеш