Eve za site sto bea zainteresirani za temata, vakcina i invitro, da vi prijavam jas fino lepo si se vakcinirav
Da si mi ziva I zdrava I srecna trudnica vnuci da si docekas da dade gospod, so negova pomos se biva vecna mu Slava I vecno mu fala
Плачам од радост... вистински !! Прво бура емоции од ланскиот статус, а после тоа ураган од денешниот Честитки од срце, среќата ги прати храбрите и упорните! Со лесно до крај и уживај во новата улога
@Bubce38 во целото сивило, преубава вест. Премногу се радувам што успеа. Сега со лесно до крај и верувам дека ќе имаш најсакано бебуле.
Баш пред некое време се сетив на тебе и те барав видов дека одреден период не си активна. Само си помислив дај Боже за арно да е. А ти се врати со најдобрата вест. Браво!!! Најискрени честитки! Ти посакувам најлесна бременост. Бебка е среќна што ја избрала мама лавица Господ е голем! Сите да не огрее сонце и да ни ги наполни рацете
Опасен камбек имаш Честитки од срце, да си го гушкаш во прегратки за 9 месеци.Ти посакувам убави труднички денови
Другарки, дали некој проверувал хормони деновиве? Дали ги има сите реагенси на ГАК или на биохемија? Особено ми се важни андрост. инсулин, пролактин и тироидни.
Девојчиња, почнав со Микрогинон денес ќе ми биде 6то апче. Прво како што ви пишав тука ми доцнеше 3-4 дена неможев да ги почнам, а сега пак уште имам на бришење кафеаво а ми е 7ми ден од менструација. Инаку ми трае 5 дена. Можно е нешто да е од апчињата? Друго не осеќам како нус појава од нив..
Читам, и се наежив целата! Браво девојко, за твојата истрајност и покрај се што не си се откажала, од срце ти ја посакувам селата среќа, уживај во бременоста, и се ќе биде во ред! Поздрав
И јас коа пијам микрогинон циклусот ми се продолжува за 2-3дена. Ама затоа следниот е баш оскуден. Не му ја мисли, ќе го снема и кафеавото
@Bubce38 Борец женче си ти, не се ни сомневав дека ќе успеете, од срце и душа ти посакувам прекрасна бременост и бебенце во рацете за околу 9 месеци Поздрав до сите жени на темава, ви посакувам што побрзо да си ги видите двете цртки и да си гушкате барем по едно мало човече. Колку и да е тешко, колку и да боли, на крај ќе вреди секоја боцка и секоја солза. Борбата мора да продолжи, упорните успеваат!
Честитки Бубче се радувам како за сестра, со лесно да си ја износиш до крај бременоста.Господ да ве чува.
Bubčeeeeee zeno sto gledam? Ako ne mi pisese poraka nemase da znam. Lelee se naeziv, solzi mi dojdoa na oči. Poubavo nesto ne mozev da pročitam. Mnoguuuuu se raduvam mnogu. Gospod e golem, se sekavas i na mojata golgota, pa eve čekam vtoro bebče.Bog da ve čuva, da ti podari lesna i bezgrizna bremenost, te guskam i bidi kolku sto mozes relaksirana i spokojna