Супер, жената на еден мој другар тера ИВФ процедура во Германија, и таму исто и рекле, пожелно е прво да прими вакцина и после може одма да почне со постапка. Јас сум исто пријавена, овде само што отворија вакцинации за сите помлади од 50 години па ќе видиме, сигурно наскоро ќе стигнам на ред.
Mene samo rakata me bolese vtoriot den i taka malku malaksanost. Posakuvam skoro da dobies pokana za vakcinacija
Imate mutacii, najdobro e transfuziolog da gi vidi i po moznost i imunolog. Jas vo 2019 bev kaj Petlichkovski, imunolog, mnogu dobar vpecatok mi ostavi. Kaj Jani ne sum bila, mi se pogodi nekoja zena na transfuzija i mi se isponasa, kako toa pred prvo in vitro pravam vakvi analizi, toa trebalo ako imas neuspeni nekolku ciklusi. Pa sestro i rekov, odi ti po ovie vrati i da vidis sto znaci neuspesno in vitro. I si zemav dokumentite i pravo kaj Petlickovski. Za Jani isto mnogu pozitivno sum slusala
Eee срцка и мене, истата пред една недела ми се погоди. Како ми се развика, кој ми кажал тие испитувања да ги правам... Ти благодарам за брзиот одговор ќе се обидам, да појдам и кај Петличковски.
Ако немате што да правите вечерва, почна ивентов : https://facebook.com/events/s/одврзување-од-токсични-релации/511005466587082/ Позз
Јас правев во државна PCR сега пред недела дена ама отидов кај 13h,жив човек немаше, завршив за 3мин, може да пробате во тие интервали нема гужва, цената беше околу 1800ден
Ти благодарам на подршката се надевам админите ќе имаат слух и ќе направат промена во анкетата, навистина мислам дека моменталната анкета воопшто не држи вода, како што спомна членката воопшто дури не можеш и да го промениш гласот, еднаш гласаш и толку. И навистина сметам дека треба да има и процент на неуспешност. Поздрав
Честитки од срце Ме прерадубва, ме наежи со постов, полна сум со емоции. Уживај и радувај се, дедо Боже да Ве чува.
@Bubce38 прашувам душо дали работат, зашто почнаа да не примаат за време на викенд за проверка на хормони. Честитки за преубавата вест, со лесно да си ја износиш. бременоста
https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2780202 Eve koj e zainteresiran za citanje za Pfizer kaj trudnici i doilki