Друштво јас од денес почнувам со фостимон, сестрата ми рече да ги мешам 3 прашачиња со 1 или со 2 водички, вели како сакаш така... Како е подобро?
И мускулно боцкав 4 прашаци во една водичка. Сестрата така ми препорача за помалку да боли, побрзо оди боцкањето
Jas proveriv na vtor den estradiol I progesteron posle mi zakaza na 5 den edno eho pa na 9 pa na 11 den I posle mi dade progesteron posle 11 I kleksan
@LivingGlam @Bubce38 ги примив првите 3 со една водичка и да ви кажам најискрено не ги ни осетив а очекував да пече
Хормониве докторот ти препорача да ги направиш или твоја иницијатива? Зашто, мене не ми спомна да проверувам....
Slusaj patalec, da si proveris i da si baras estradiol, lh i progesteron da ti sledat. Mene nisto ne mi rekoa taka, ne treba hormoni, ke pokrieme so dobra progesteronska terapija i zavrsiv so biohemiska bremenost sega krajot na april. Da si baras da ti sledat, moj sovet
Се согласувам со тебе,јас бев во друга клиника и ми следеа по 2 пати естрадиол,лх и прогестерон...сигурно има зошто.
Devojki zosto i posle transfer mi ima pisano dr diazepam od 5 mg da pijam pred spienje, ste piele li vie?
Aa za grcevi, ja pak mislev za smiruvanje ili da spijam Jas pijam B I jas na denot na transferot se napiv ali pak mi prepisa za narednite 3 dena fala
И јас пиев 3-4 дена после трансферот. На втор ден од циклус треба да се испита е2 за да се види дали е мирен. И прогестеронот не е лошо да се види каков е.