Божеееее!! Мале што напраивме! Абе среќна нога имам јас Со лесно другарка. Чекаме уште една вест од наша лавица
Ми го разубави денот идна мамичка. Баш се радувам за тебе, честитки од срце мила. Гали меше и имај лесна и убава бременост
Охооо, огномети правите на темава Честитки другарка и со лесно да си тераш бременост @Bubce38 требаше ти да се вратиш за да почнат другаркиве да распалуваат со позитивни вести лесна нога, богами
Честитки од се срце,дај боже да има што повеќе вакви приказни,господ е голем не губете никогаш надеж лавици најхрабри
Честитки, преубва вест , браво браво браво ❤️ се да ти е лесно и убаво понатаму а колку ти беше амх ?
Прекрасно! Каква добра одлука си донела пред генералка, никогаш не се знае, дава премногу надеж Мила, гали си меше и уживај во бременоста
Девојки, дојде ред и за мојата приказна. Пред 3 години(може и повеќе) со тогаш дечко сега маж решивме да имаме дете. Не ни одеше баш најдобро зш имав полип и септум, ми ги отстранија крај на 2019год и као продолживме ама не успешно. Правев ХСГ и левиот канал запушен а десниот ОК , спермограмот на сопругот во ред и почнавме со инсеминации. Секоја инсеминација беше со фоликули од 23, 24мм а ми ги правеја без таа инекцијата за да пукнат. Веќе имам 3 не успешни и почнав да собирам документи за инвитро. Ги читам вашите искуства, се радувам за сите успеси...ама многу се плашам од инекциите и мн стресно го прифатив моментот кога матичниов ми рече почнуваме постапка за ин витро. Имам 33 год ама мн се плашам ☺
Не знам на кого мислиш, ама ај и јас да си кажам, да ја потврдам среќата што ја носиш у групава. 9ти, 10ти и денес - 11ти ден од трансфер на едно 3дневно 10клеточно ембрионче. Нема откажување, одиме до крај, поздрав и фала ви на поддршката, сите сте храбри до една. Сега поверував и јас дека нешто вакво е возможно и дека не одам со глава у ѕид како што почнав да си мислам. Уште не ми се верува. Поздрав другарки и пуштам среќа!
На тебе мислев, на тебе Знаев дека нема да издржиш а да не се пофалиш Ајде со лесно Тине, да си имаш школска бременост. Убава екипичка ќе се собереме за у труднички. Специјално место до мене ќе чувам за @Twins256