Супер си, се ќе биде во ред овој пат, ќе видиш. Одлични се тие овулациски болки што ги осеќаш, јас се молев да ги осеќам (и ја ги осеќам секој пат кога овулирам), ама баш месецот кога се решивме за криотрансфер на природен циклус не ги осетив и како што си и мислев фоликулот не пукна, туку се лутенизираше и стана циста. Ај баш ќе кажеш како си поминала утре
Ние правевме со ваучер во Систина. Докупив само два фостимона 2800, 49 600 за замрзнување на ембриони. Терапија по пункција и трансфер која што ме кошта 3500 месечно за утрогестан, она што оди на рецепта се си земам на рецепта, плус сите витамини нели.
Зар 1.400 се фостимоните? Ауууу, во Косово се на пола. Претераа овде со цениве. Претераа!! Па и пролутексов. И Косово и Гр и Србија имаат поевтини лекови од нашата богата земја
Znaci i dvete sme so ista prikazna, jas bev vo sistina kaj dr. Lazarevski. Ajde neka ni e so sreka, pa za 10ina dena da se javime ovde so pozitiven rezultat
Ај и јас да кажам за последниов трансфер. Не лежев воопшто. Си работев најнормално по дома, во смисла готвење, садови...Садев и китки во двор, секој ден си излегувавме на кафе;ручек или вечера Си се туширав секој ден, некогаш и два пати. И на фризер бев 5 тиот ден. Претходните трансфери скоро секогаш лежев, имало трансфер и да не се капам првите три дена. Па скали никако, па во кревет јадење, па маж патики да ми облекува...абре циркузи. Откажувај кафиња, јади не знам ти каква храна. Се ежев од авокадо и путер од кикирики, ама Не, добро било за имплантација па јади Бубо со сила Овој пат и бурек ми беше добар за имплантација Слушајте си го телото и никако не си стварајте стрес околу тоа "така треба да се прави" . Коа ќе ми текне за првиот и вториот транафер дека мм со количка за лица со пречки ме качуваше кај мајка ми во станот ми се иде да си пукам у глава Чекам позитивни тестови
Hahahaaa lele sto me nasmea Bubce, posto kako da se citam ja zamisli mojot maz mene sega me vrti od edna na druga strana dodeka spijam e ova stvarno e preteruvanje be, ke stanam veke ako veke se fatilo nema kaj da bega ako ne zdravje sto da kazam... pozz
Да ти кажам јас земав боледување зошто ми требаше одмор од работа, повеќе психички инаку дома умерено се , садови, ручек , повеќе книги , серии , алишта средување туширање нормално , така и ми кажаа , само не лежење во када со топла вода