Јас следен трансфер таму некаде јули/август го планирам. Само чекам да видам на кое море ќе ме примат да бројам денови до тест
Јас за жал... Полошо искуство немам ни од еден друг др. Јани беше позитивен па кај нејзе бев ради мутации и извештај за клексани. Буквално ме измаршира, ренде ме направи без да ме сослуша и види резултати од испитувања, ништо работа не завршив. Катастрофа од жена. Не би ти ја препорачала мила.
Jas lezev od petokot do vcera porucek, iako vo Sistina mi rekoa samo prviot den odmor, slednite denovi normalen zivot. Ako treba da se fati ke se fati mi rekoa, ova ne e preduslov za da bide ili ne, ama neli pusta zelba ke te natera da se odnesuvas kako budala hihi kako sto ima objasneto @Bubce38 i @Srcka28. Denes nekolku pati se simnav na prvi sprat, si napraviv i rucek, a planiram do vecer i da prosetam malku oti bukvalno se me boli od lezenje. Taka da odnesuvaj si se normalno, so Gospod napred, veruvam deka se ke bide dobro♡
И јас, да се надоврзам на одговорот по лошо искуство немам,женава тотално не ја бива. Каква ароганција, незаинтересираност, одбивност... Тотална утка беше прегледот кај неа. Од срце топло ти го препорачувам др Јани, барај термин детално ми ги разгледа резултатите. Секоја чест за докторот.
Фала ви девојки. Мн ми значи ова што ми го потврдивте со @Inamya едино кај неа имаше термин. Значи болје да не идам на терминот. Болје да барам уапт за кај Јани. Претпоставувам со овој што го имам за кај нема нема да може да влезам кај друг др?
Најголемо Браво !!! Со среќа нека ти е за оваа неизмерна радост , со лесно до крај , и влечи не и нас за нос , да не фати мајата
Jas planiram od utre da koristam skali prviot den koga se vrativ od klinika go prelezav I navecer I utredenta kicma me skina I utredenta pocnav da se rasetuvam po soba na dva tri sati denes na sat dva stanuvam jas sum so transfer od ponedelnik pa kako kazal gospod taka ke bide najpoveke od genetika na embrionceto I od endometriumot zavisi toa sto nie lezime Ili ne malku vazno.Ama da kazam licno postresno mi bese so svezi embrioni em stimulira za 5 Dena transfer brkotnica nevidena cel poduen sea porelaks nekako pa zdravje ke si bide kaj site da daj gospod.
Jas ne sum bila kaj nea prv pat otidov Lani kaj Dr.Jani po preporaka od koleska I si pomuabitivme I kazav sto bi sakala da ispitam I Dopolnitelno sto on bi preporacaa.megutoa koga mi bea gotovi rezultati toj bese na odmor na negov termin pregleduvase doktorka todorovska zaboraviv imeto taka sredni 50 - ti mi gi procita I mi kaza terapija . Posle koga se vrati Jani pa Bev kaj nego I mi ja kaza skoro ista terapija, potoa si prodilziv kaj nego koga imase korona go menuvase dr.bojan ednas toj e mlad I neiskysen ne bi preporacala a posle I dr.elena ristovska od nea sum zadovolna, ima uste edna Elena petkovic taa drzeze vebinari preku zdruzenieto do bebe po pat na ivf I mi ostavi vpecatok entuzihasticna I ima doktorirano na tema trombofilii, toa e Moe iskustvo ako nemozes kaj Jani pobaraj gi barem nekoja od ovie zenive.
Немој воопшто да се паничиш, нема потреба! Јас исто на 6-ти ден од трансфер класични болки за добивање, па еве сега терам трет месец бременост. За тест почекај, многу е рано, барем 10-ти 11-ти дена најрано и тоа преку крв. Релаксирај се и само позитивно мисли.
Нормално душо и тргни го тој страв , колку повеќе си ослободена толку поубаво за тебе ... Со лесно, чекаме висока бета
Елена Петковиќ е супер докторка. Барајте термини кај неа, ако нема кај Јани. Способна е многу, детална и фина.