Девојки ендомериум 10мм др рече одлично супер спремна матката е !што мислите вие ?вторник крио трансвер...терапија пролутех од денес аспирин на 2 дена клексан бускопан декортин и утрогестан од 200 естрофем 2×3 сефте рече ајде на новиот апарат ти прва правиш!понеделник ке беше трансверот но бидејки кирил и методиј празник рече вторник осекам спокојј друшкии
Ajde na pomosh neka se i neka donesat bebce! Mene od se shto kazuvas najmnogu mi se doapaga deka si ti spokojna!!! Toa e toa! Shtom si go dostignala toa da osekjas spokoj nema promashaj! Edvaj cekam da vidam dve crtki. So Gospod napred
Знаеш ли зошто осекам спокој долг пат изодев 8 години очекував многу во минатото возбудена паника што ке биде висока бетаа ама нее се кратко траеше среќата ама сега ете бог знае што прави со душата моја...плум мм не е во мк се сама правам и на работа одам и сама на контрола исполнета сум плус и др владимир е таков човек позитивен што само рече сега на бог оставаме а да знаеш ке успееме рече мн тежок пат имам поминато!ви посакувам сите до една да се израдувате дете во рака да фатимее
Дали decapeptyl depot 3.75mg се рефундира, прашував во аптека за цена и аптекарката кажа дека се рефундирала?
Дали фоликул 22×20 е спремен за отварање или може уште да расте. Инаку циклусот ми треа 51 ден а бев со краток протокол мериоферт и летразол но естрадиолот падна под 5. Пред 2 недели бев кај матичниот на преглед бидејќи после стимулациите не добив менстуација и ми кажа да чекам а и немав никаков фоликул. Денес на 51 ден имав болки и по прегледот матичниот го виде фоликулот и ендометриум 7. Ве молам за одговор бидејќи се плашам да не го изгубам имам амх 0.01 и оштетен јајник. Се извинувам за долгиот пост
Искрено, Не верувам. Ќе ми е кажала аптекарката. Она од Гр ми ја има носено, дека малку поефтина беше. Ќе ми е рекла ако може да се рефундира. Лани поскапа беше инекцијава
супер ти е ендометриумот. Има ептен убава енергија во групава, тргна работата ќе биде успешно да знаеш
Па дали може да пукни сега или ќе расте и ќе стигнам до пункција. Дека јас требаше да добијам до сега и да се јавам на 8 ден и да пробаме без стимулации
Кога сака сака . Ендометриумот е бомба, плус со естрофемот до вторник уште подобар. Само позитивна мисла и опуштено
Hm rece si bila na maticen ja prasa za golemina na folikul primer jas koga odam na eho kaj ivf specijalist si gleda on na eho I si Meri ama ne spodeluva za dimenzii na folikul kazuva dobri e be e dobri na leva na desna vaka ke pravime onaka sepak mat.ginekolog trebalo da ti potkaze malku poveke stom spodelila za dinenziite da znaes da si reagiras kaj ivf specijalist pobrzo
Bidi hrabra vo ovie teski momenti ne gubi nadez I nema otkazuvanje,isplaci se I od utre Nov list nova nadez sekoj pat si poblisku do celta .
Да ама тоа беше кај 19 часот јас секако утре ќе одам кај специјалистот. Прашував за да се ослободам и да се надевам за добар исход бидејќи на ехото изгледаше големо и до сега не сум стигнала до пункција