Во најдобрите раце си мила, ќе успеете секако, ијас бев со трема како пред испит, ама ме облеа нагон на среќа кога легнав на бокс и знаев дека тоа е тоа, опуштено, само позитивно мисли и чекаме убави вести наскоро!! Ајде фалиш во труднички муабети
Само дека е празник денес ќе ти речам да си направиш Со среќа Јас и мојата опсесија со празниците @Twins256 поздрави ги ескимчињата и кажи им дека тета Бубче чека другарчиња за нејзиното/ите Шмркни едно кафенце и лека полека тргнувај по дечињата
Прочитав постари коментари дека ако трансферот е на 5ден може да се направи порано тест дури и на 7от ден да се обидеме ништо не губиме ќе пробаме за 3 дена пак
Од поскапите тестови ќе покаже. Иако недај боже и да не се појави втора цртка, резултатот земете го со резерва, зошто некогаш е можна и доцна имплантација. Пуштам среќа на двете
Со 5дневен, на 11ден од трансфер ми покажа, од најефтините. На 14ден бета беше 1153, така што и пред 11 ќе ми покажело. Со среќа, те чекаме.
Ахахаха...фала тетка Буби,еве шмркам кафенце полека,со сите салтанати по ред,па здравје за саат време тргам по децата.❤❤❤ П.с да е вечно името и среќна слава на сите тука кои го слават овој голем ден!! Господ да ни е напомош❤❤
Штом има поминато 14 дена од стоп инекцијата тогаш бледата цртка покажува бременост. После колку време ти се обои втората? Мислам дека тестот е валиден само во првите 3 мин.