Zdravo devojki, Denes mi e 10ti den od kriotansfer na 3dnevni embrioni. Na 8mi den napraviv domasen test i bese negativen, no sinoka imav slabo krvarenje kafeavi tocki i blagi bolki kako za pred ciklus. Ne znam dali e ova implantacisko krvarenje? Denes nemam nisto...
Ова е баш убава цртка, според мене тррба да се радуваш, секако од утре натака и преку крв можеш да си провериш како си се дуплира
Значи сигурно е, ме караше и маж ми што брзам ама не можев да издржам хаха ќе видиме и преку крв за некој ден сега сум уште повеќе возбудена
Трансферот го правевте на трети или пети ден? @Love&bebe убаво се познава и втората линија, мислам дека може да се радуваш Трансферот беше на третиот или петиот ден? Поздрав
@Love&bebe i @Jetche crtickive bombona!!! Ajde ajde,od utre dvete so visoka beta. Sega ke pisam CES....a TITKI utre, po visoka beta... Drzam srekja❤❤
Aјде со среќа..... Јас веќе си ги земав дечињата во мешко...од денес па понатаму препуштам сé на дедо Боже ❤❤
Честито идна мамичке со лесно и дај боже за 14 дена убави две цртички и висока бета ....ти посакувам од срце да се израдуваш!голем е бог со верба спокој ке биде...убаво помина на трансвер?совети после тоа мируванје што кажаа?
Честитки @Love&bebe и тебе нека ти е со лесно. Чекаме и високи бети @princessp и @Twins256 ќе ги чекаме да го отворат јуни со позитивни тестови. И јуни е полн со преубави празници