Ако си користела исти тестови, тогаш можно е да се работи за биохемиска.Се надевам дека не е.Провери си бета за са бидеш сигурна.
Пари се печалат, битно да вроди со плот! Фала ти што сподели дека постои овој тип на пакет. Бидејќи имам две неуспешни инвитра, двајца доктори ги имам прашано дали треба дополнително некои испитувања да направам? И на двајцата одговорот и беше, не нема потреба. Обично ги праќале да испитуваат генетика но тоа било доколу настанувало спонтан абортус. Кај нас било повеќе од јасно што било причината слаб спермограм, низок АМХ. Можеш да споделиш и искуство што ќе ти препорача докторот понатаму... Фала ти! Поздрав
Различни тестови можат да бидат различно сензитивни и да ти покажат различни резултати.Затоа најдобро е да се користи ист вид на тест, но ова секако кога се работи за рана бременост.Најдобро е бета, за да бидеш на чисто.
Мила, најдобро отпушти се и чекај да дојде денот кога треба да направиш Бета, тогаш веќе ќе бидеш на чисто и ќе знаеш на што си Со среќа!
Кој ден точно ти е од трансфер? Селф клиар го детектира хцг хормонот во концентација од 10 mlU/ml. A фрухтест на 25mlU/ml. Или направи пак тест со Селф или најдобро бета хцг испитај
Zenski , me machi edna dilema ... od naredna nedela treba da pochnam da se bockam ... megutoa nekako ciklusov imav ovualacija ubava duri mislem deka ne beshe edna, na razmah 2 dena ubavi bockanja so bolki ... i se pogodi ubav i sex ... i sega vo dilema sum dal da pochnuvam so bockanje il ne, si vikam ako se fatilooo ... i bash deka prajte muabet za testovi ... so test da napraam za sigurno da mi daj rezultat ... jas nikogash ne sum ni praela nekoj testovi nit beta sum ispituvala ... si chekam stalno na ciklus ...
Имаше еден што детектираше на 25, ако не грешам мислам дека беше Shure check, може со тој да си се помешала.
Можно е, еден куп тестови имам направено. Ама све си мислам дека повеќето се на 25 mlU. Од тие ефтините имаше и на 50 што реагираат.
Вчера бев на пеглед само ми нафрли неколку информации (под друга дигноза да ме водат)но не и некаква терапија. Ми го сменија др и ми го одложи трансверот што требаше да е во петок. Па на нареден преглед да знам што да прашувам и за плус терапија
Ќе ти каже докторот. Но, обично и после еден циклус можеш да правиш. Немој да се нервираш. Имаш 2 бластоцисти замрзнати. Со крио трансфер шансите се поголеми. Исплачи се сега, нека ти одмори телото еден месец од хормоните и еве го кај е јули.
Vidim da si radila donaciju jć u MK, pa te molim za detalje, može i na PP. Posle prikupljeni info iz više klinika, odlučili smo se za Sistinu. Da li si ti tamo imala donaciju? Ako jesi, ko ti je bio kontakt? Ja sam osnovne info pokupila od Bobana, ali kapiram da se zakazivanje možda radi preko nekog koordinatora. Uglavnom, svaka info je dobro došla.