Devojki so pozitivni testovi kakvi simptomi imavte pred da dobiete pozitivna beta? Imate li site nekakvi simptomi? Tri transferi,site negativni, na site imav nekakvi simptomi i pak nisto. Ne znam kako da se opustam. Ve molam pisete. Cestitki na site sto docekaa pozitiven test.
Jas nemav nekoi posebni simptomi osven sto na 10ti den od transfer imav implantacisko krvarenje (mnogu malku kafeav iscedok) i blagi bolki vo stomak.
ТОООАААА САКАВ ДА ГО ПРОЧИТАМ !!!! ✊✊✊ ЕТЕ ТОА ДА ПИШЕШ...❤❤❤ Кај си,што си,те немаше...а ете кај си била ти...да си извадиш дури 5 јајце клетки...Е сега дури ке речам дека 2+2 овде не се 4 туку се 5637282...Чудата постојат,по којзнае кој пат се уверивме. Драга друшке моја, не едно, ТРИ здрави ембриончиња ќе ти даде Дедо Боже...❤❤❤ Успеа жено!!! Само напред,со верба во Бога ,ке дојде и твојот ден Д... Со душа чекам да пишеш дека во сабота или понеделник ке одиш на трансфер,а и за зимница да имаш да си ставиш.... Е сега ептен се израдував...леле шо убав ден денес.... @Bubce38 види што ден е денес,сигурно е некој празник
Петок е ! Св.Гаврил Брејјј што лесна нога имав значи да си и*ам векот Честитки до сите кои споделивте убави вести Почело је почелоооо
Преубавии вести,темава едноставно зрачи од среќа,радост дај боже секој ден да читаме вакви убави вести лавици најхрабри.Бубче пушти нога за среќа и плус претчуствувам дека ова лето ќе де нижаат многу многу среќни вести и исполнети срца со надеж
Edno neuspesno samo so svezh embrion, vo penedelnik treba da odam da se dogovarame za sledniot transfer koga ke bide daj Boze sto poskorooo, vkupno 3 blastocisti imav edno vrativ uste 2 imam se mislam dali da gi vratam i dvete ili pak edna samo nekako so 2 pogolemi se shansite ako ne fatat dvete barem edno da se vgnezdi, neznam sto da pravam dosta strucna doktorka mi izgleda vaka no taa samata mi dade mnogu nadezh uste koga pocnavme mi vika imash ogromni shansi i jaa presrekna letav na oblaci no eve me pak se vrakam nazad kaj sto bev i odpocetok treba
Па почнав да пишувам ја ама уште на второто ехо некако се разочарав и си реков НЕ ,нема да го полнам форумот со негатива тоа е што е пак ништо неправам таква ми била среќата Ама ете се случи чудо и ПОЗИТИВАТА морав да ја споделам Ах бе да имав едно волшебно стапче па на сите во форумов по две три дечиња одеднаш да им подарев Да си ги наполниме рацете и душата и ние!
Честиткиии, овој пат успехот е навистина блиску, се осеќаа! Со среќа нека ти биде и да вроди со плод, да се наполни и мешето и рацете!
Мене па не ми изгледа лош, иако не се разбирам мн во спррмограми. А+Б се поголеми од 32, морфологијата не е лоша, концентрацијата е пониска, ама па волуменот е поголем и вкупниот број на сперматозоид е над потребниот минимум. Еве би ја тагнала @Nade-sunrise, се надевам не е проблем, мислам дека таа се разбира повеќе од ова. А, баш и мене ме интересира. Е, сега леукоцитите може треба да се види од што се, да се направи спермокултура, ама па пх вредноста е океј, тоа е добро. @Andemona баш ми е мило за тебе, дај боже да заврши со бебче Честитки и на сите останати со позитивна бета и мн среќа им пуштам на сите што се во исчекување
Примерок таму се остава, но ќе мора да се прима терапија пред следното ивф. Се надевам ќе се подобри.
Девојчиња многу убаво тргна темата. Огромни честитки за сите со позитивни тестови и високи бети. Многу среќа кај сите кои се во постапки. Да соопштам и јас дека вчера бидна и мојот трансфер, па останува да одбројуваме. Вчера денот со лежење го пројдов од денес почнав и да движам повеќе низ дома. А недела здравје планирам во природа прошетка и кафе. Кога сме кај кафето, пиете безкофеинско, или ограничувате дози во денот?
Честиткии мила да се дуплира правилно ух се наежив и јас среќа среќа до небо уживај и радувам му се на животот
Е кафе ли е тоа без кофеин? Ги лупам по 2,3 на ден,турско,еспресо, уво не ме боли... Терај си душо со се како и пред трансферот... Зар оние што остануваат природно внимаваат..како не, многу знаат дека се бремени ,па пијат кафе,алкохол,пушат цигари... Умерено де,да не се претрува во случајов наш!!! Со среќа❤✊
Ајдее за убавоо уживај сега душичке ,јас прашав и ми дозволија 2 кафинја на ден повеќе не јас турско си пијам И искрено не осекавам да ми смета повеќе од 2 сестрата рече дека ке смеќава