Бебa кај кoј дoктoр беше ти? Аууу,јaс не му јa кaжувaм oвaa инфoрмaцијa хехе ,вaкa декс не е дo мене сегa нема прoблем нo дa спиеме зaеднo и ништо.Гaрaнт тoгaш ке фaти некoјa
Уште не ми јавиле за во колку саат утре е трансферот.Вчера кога ми кажаа дека едно се оплодило ми рекоа денес ке ми кажеле за во колку саат да одам.Кај вас така беше,и од сабајле ви јавија вториот пат кога ви звонеа? @mimidjon кај Лазаревски сум
Мене вo 9 ми се јaвијa декa трaнсферoт е вo 13 и 30 истиoт ден.Ке ти се јaвaт ,смиренo и сo леснo ,дa стaне убaвo бебенце ,живo и здрaвo.
Zurka si napravivte odvaj stasav da ve iscitam Daj Boze site da odrzime bremenosta, a za sex ke nadoknadime @MADO obavezno mnogu tecnosti da pies, toa e mnogu bitno posle transfer, jas minimum 2 l piev i uste pijam. Jadi sto po corbesta hrana, corba so oriz, kacamak, zelencukova, pilesk, sto potecni jadenja. Za sreka zapek nemav voopsto nekogas duri i dva pati odev vo wc i ajde vise pisuvajte za rezultati nestrpliva sum @stevemila , @MADO , @pandelka ,@mimidjon koga srcenca ke slusnes? Se izvinuvam ako preskoknav nekogo koj isto ceka i lezi
Пa декa се губеш ти,aaa вo труднички муaбети сиии ,јaс не си oдaм oд тукa,убaвa ми е дружбaтa.Срценцaтa незнам,aкo сум oк мислам вo четврток,утре ке се јaвaм дa прaшaм.Јaс уште ембриoнчињaтa ги немa виденo кoлку се,прaшa ли зa неделите кaкo се рaчунaт?Нa кoјa недела срцата се слушaт?
jas sum uste so bockanje, vtornik vtoro merenje folikuli, samo so mi ostana Vo um sto mi rece deka ocekuval poveke od mene, dal poradi godini ili neznam sto, nekoja zlatna sredina sum bila, AMA NE mi kaza kolku se na broj, sestrata mi vika super SI!! Neznam sto da mislam tuka mi e samo umot!! Estradiolot mi bese 490,.. uteseteme nekako
@Natasa. P сеа нека му се свиснува фацката колку сака да видиш кога ќе останеш бремена, различно ќе размислува )) а и ич да не ти е гајле ахахаха И јас се секирав дека ќе фати некоја за секс ахаха ама не се секирајте (после милион муабети) сфатив дека и они во таа ситуација се многу чувствителни, внимателни, грижливи и имаат памет сепак добиваме нешто што сме го чекале со години години. Иначе, кажав погоре, бременост се рачуна од првиот ден од последна менструација (без разлика кога бил трансферот). А сексот е забранет со едно до третиот месец, затоа што ние се водиме како ризични бремености, до третиот месец и сама по себе бременоста е ризична, па за да се избегнат не сакани последици се забранува. Со близнаци е забранет до крај, затоа што сексот го омекнува и скратува грлото на матката, кое што во близначка бременост и тоа како значи да е долго и цврсто за да држи две бебиња. Мене и Лазаревски и Гордана Петровска ми го забранија сексот, што знам може др доктори допуштаат, ама јас издржав до крај бременоста и грлото на матката беше топ, нит омекнато нит скратено, ако се скрати се прави серклаж, се мирува....
Moeto I taka e skrateno so konizacijata.I edno da e izgleda ke me prat serklaz togas Petanovski taka mi spomna I rece priroden porogaj vo nikoj slucaj.No jas I taka carski sakam toq ne mi e maka samo da mi dade Gospod drugo se ke izdrzam
Invitroto sekako go vodat kako rizicna bremenost pa do 3 meseci mora da se vnimava. Posle toa mi sledea amnioto, se bockav fraxiparin sekoj den, strav mi bese od sekoj pregled I taka I zelbata mi se izgubi. I na mm mu bese ssube, sepak I tie ja prezivuvaat bremenosta.
Ако се сомневате дека мажот ќе ве изневери додека сте трудни, тој маж не е за вас! Не ми се верува колкаво ѓубре треба да биде за да го направи тоа, знаејќи дека се мачите за да го добиете вашето најмило!
Of be, samo da si ostaneme trudnicki i da si doneseme na svet pravi i zdravi decinja, Kakov sex kakvi bakraci, daj boze samo taa maka da ni bide.
Abe za godina dena stanuva zbor mnogu e toa.....nervozi milion ako nema stres release Aman ama e komplicirano ova upm veke
Drzi voda i tvoevo, eve samo 2 nedeli apstinirame poradi hiperstimulacijata sto ja imav i nemozam salam da zakrepnam, i veke odnosite se narusuvaat. Se javuva nervoza, celo vreme mi e smrsten, snemuva pozitivna energija... Ednostavno stanuva zbor za prirodna potreba koja tesko e da se ignorira.