Gospod e golem da ste zivi I zdravi I od sega vo ubavini Samo vo zivotot od malata I vnuci da si docekate.
Се наежив а истовремено ме охрабри едноставно едно големо Бравоо за твојата сториа и што ја сподели со нас, ни дават уште поголеми сили да дигаме глава и да се бориме за посакуваното...можеме сите ние тука, во текот на денот насмевка во лицето а кога ке легнеме некоја солза нека тече барем кај мене е така за да ми олесни душата...нека овие стори со хапуу енд да се множатт позз
Wooow, храбра жено, капа ти симнувам. Навистина си поминала многу; мило ми е премногу што се завршило добро. И навистина, во моментов многу ми значи секоја успешна приказна, а особено ваква инспиративна како твојата. Ти посакувам секое добро од срце, и фала ти што сподели
Девојки, дали одобруваат ваучер со кандида на пап? И ако некој скоро поднесувал за ваучер, колку се чека? Јас собрав се, во четврток ги носам
Секоја чест!! Што ти значи трпение . Јас на 10години имав увртена циста (тогаш немав ни циклус) и така го изгубив едниот јајник. Тие болки и повраќање- ни на душман. Жива и здрава да е куклата, од Бога дадена
Приказна за секое потклекнување да се сетиме дека продолжуваме со глава горе и ништо не може да не спречи! Хероината, борец уште во мешето на мама, да ве радува цел живот
Aauuuu majko mila...ova ko na film so happy end !!!❤ Bravo za pozrtvuvanosta,bravo za hrabrosta, i srekjata vi bila nakloneta... Gospod ve cuval ... Neka e ziva i zdrava malata❤❤ Ufff,se naeziv... Edıt: Navistina uste eden dokaz deka ako saka da se implantira i RODI toa malo cudo- Nisto na svetov nema da go spreci !!!!
Честитки за тебе и сопругот, само убавини сега и во иднина , да Ви е здрава и среќна убавицата Фала ти за надежта што ни ја даде ❤️
Денес кај 15.00 ја добив Сашка ми кажа работат редуцирано со долга листа на чекање На Др. јас му пишував на вибер, враќа обавезно.
Jas se slusnav so Saska isto, mi se javi sama po nekolku saati otkako ja pobarav, ne mi spomna nisto za reducirano rabotenje, mi rece koga ke dobies javi mi se ili pisi mi sms, da ti zakazam pregled. Sega me buniti, zosto jas od Svajcarija treba da idam, da ne si dojdam za prosetka samo do Ohrid
Zeni da ve prasam dali nekoja od vas posle pozitivna beta imala pokaceni enzimi na crn drob ja vcera proveruvav I ALT mi e pokaceni duplo mislam deka e od dekortin ama ne sum sigurna
Јас имам покачени после исприманиве хормони баш приметив ама немам позитвен исход, ваљда се оптеретени и тие баш ме интересира дали е од тоа
Не верувам дека е од декортинот. Примам и јас декортин, во ред се кај мене. Исто така, лани, по операцијата примав високи дози кортико ( по 240 мг урбазон) и не сум имала покачено Алт
Девојки после неуспешното инвитро добив за два дена од прекин на терапија и ми траеше 9 дена, што не се случило никогаш(4 дена циклус имам од кога знам) и после осум дена од како ми заврши пак добив еве веќе 6 ти ден, ама крв има само на бришење.Док. вика дека е нормално, ама некако не сум раат. Некој со слично искувство?
I mene me rece dok deka e normalno dodeka da se isfrli plodot ke treba malku poveke vreme, na pocetok samo kafeav iscedok imav edno 4 dena posle bas krvarsnje.. mislam deka e normalno