После првото инвитро и мене ми беше така, добив точно на денот кога требаше тест да направам, имав една недела и после тоа прекин 5 дена, после пак цел месец крварење во траги. Нормално е.
Ne veruvam, moze od horminalna stimulacija, ali duplo ne veruvam. Konsultacija so internist zadolzitelno
Да нормално е, исто така и мене ми беше со првото инвитро, веднаш по завршувањето на циклусот за кратко време повторно добив. Не се грижи...
Ke vidime da go pomineme prvo eho pa potoa prasav opst maticen me prasa lekarstva dali sum koristela I nabrojav aspirin dekortin progesteron prenatalni vitD selen E, kleksan rece moze ti e I od lekarstva pa za pocetok ke reduciram vit D I selen ova drugovo nesmeam.
Fala ti I jas se mislam kako na priroden nacin da napravam detoksifikacija a da ne e stetno za bebeto I sea namesto 2 po 3 l voda ke pijam pa ke vidime.
Здраво девојки. Имав неуспешна инсеменација. По инсеменација, испив утрогестан и естрофем. Ја направив бета вчера, негативна е, но менструацијата ми доцни 4 дена,тиа никогаш несе случило кај мене.Вчера ја прекинав терапијата . Што да правам?
Прво, жал ми е за исходот. Ти доцни заради терапијата и штом вчера си прекинала ќе добиеш овие денови.
Јас за жал ќе го прекинам бркањето на јајце клетки за овој циклус Маж ми треба да се вакцинира со втора доза наредна недела и др ми рече барем да поминат три недели. Тоа е, нареден циклус
Девојки, мојата радост кратко траеше. После прва бета 147 направив втора бета после 5 дена, втората е 39. Се слушнав со сестрата, ми кажа да прекинам со терапијата. Претпоставувам дека треба да продолжам да земам метил фолат и фемибион ? И кога следно би можела да правам трансфер со замрзнати? Јас немав стимулации бидејќи сум со донирани, па претпоставувам не мора да се прави долга пауза.
Mnogu mi e zal no negubi nadez ke bide sleden pat, stom si nemala stimulacii najverojatno ke moze sleden ciklus so zamrznati no sepak prasaj. A sto ti kazaa pri prvata beta da cekas eho Ili da ja povtiris, imase nesto simptomi prokrvari pa ti padna beta.