Девојки ме интересира за тие што се во Систина. Терапијата за боцкање пред трансфер, инекциите ви ги даваат на вас лично за дома да си ги носите да се боцкање или таму си одите за боцкање. За во Борн знам ( од лично искуство) дека може таму да се оди секој ден и да те боцка сестра, ама за во Систина незнам како е со тој дел.
Bhcg se sledi trikratno, odnosno prepiracuvaat tri pati da se proveri za da se vidi rastot, odnosno dali pravilno se razviva do 1500 vrednost. Nad 1500 se gleda so sigurnost na eho
Ti gi davat za doma potkozno Sam a muskulnite treba medicinsko lice ako ne si od Skopje moze sestra kaj opst maticen ili od kaj maticen ginekolog.
Не прокрварив и немав никакви симптоми. Едноставно сакав да проверам дали се дуплира бетата, ама ништо. Наместо да се дуплира почна да паѓа.
Obicno se javuva krvarenje kako indikacija ako prvata beta ti e napravena na 14 den pa posle toa ama ete se slucilo zdravje boze sleden pat ke bide kako treba, metilirana folna nema steta da se pie I ponatamu taa Sekako se dava peed zabremenuvanje.
Za tie sto se spremat za transfer me interesira kakvi inekcii se tie sto treba da se primat pred transfer, mene mi kaza da odam na 5 den sega i da pocneme so terapia no transferot mie posle sledniot ciklus...pozz
Уживај за тие што сте почнале кај него сигурно ќе ви закажат. Јас чекам контрола после царски кој беше во февруари и не е за брзање затоа ќе почекам, за вас секако ќе има термин Денес ми се јави сестрата пак, се ослободило место и повторно спомна не прима многу пациенти како порано и треба да почекам да ме викнат.
Јави се во аптеките во систина и ремедика . Јас барав пролутекс . Некако тие се поснадбени за нашиве терапии
Здраво, благодарам многу за помошта, секогаш сте тука кога ми требате. Денес добив менструација. Немаме Profertil за мажи во косово, што мислите за овие апчиња? На сите посакувам среќа.
Женички мои,нека им вечно името ма сите што се викаат Елена,Константина, мислам и Костадинка и сите што се слават денес...Да сте ми живи и здрави,весели и среќни и уште 100 години да си го славите името...❤❤ @KonstantinaM не знам дал ти ова правилно име , ама и да не ти е,вечно да си го носиш и славиш и како nickname и за најубави работи овде да пишуваш❤❤ Нека ни е напомош денов !!!!
Другарки, знам дека може е посоодветно во друга тема да прашам, ама тука ми е домашно поле . Испитав на 14 ден по препорака од др лх и е2, ама со нив матичниот ми даде и други хормони попатно, и излезе пролактинот 28, а горна граница е 25. Дали е многу високо, кој има искуство да ми каже? Го масирав др на вибер за друго, па не заборавив и тоа да го прашам. Ај ве молам кој знае, да дигне 2 прста
Amin Boze, za mnogu godini, zdravje srekja i mnooogu decinja da ni donese. Za mnogu godini! Utre cekame pozitivna beta od tebe, pukash od optimizam, ljubov, nadez, verba! Mnogu se raduvam i ubava energija osekjam, daj boze utre koga ke se razbudam ubavini da mi procitaat ochite.