Оффф бе милоо Исплачи се денес и од утре Јово на ново... Биди силна, ќе биде.. Дедо Боже има план за сите нас
Солзи ми потекоа, ме наежи целата Да го ручам тоа малото рачете, да ви е живо и здраво и од бога блогословено!
Баш ми е жал, а верував дека ќе успееш бидејќи зрачеш од позитива жено! Исплачи се, да олекни малки на душата и како што велиш од утре со нови сили, повторно ќе се бориш, битно желба имате и тоа е најбитно! Само еден господ знае зошто ни се случува вака, он ги има сите одговори, но најбитно ти да си жива и здрава!
Of be isplaci se denes I od utre kako sto vikas Nov list borba prodolzuva, mislam deka imase embriincinja uste probaj da mu predlozis na doktor na potpolno priroden ciklus bez stimulacii peed transfer ni klomifen ni letrazol nisto da gleda hormoni ako e dobar ciklusot da pravite ako ne sledniot za da ne trosis jk, na prirodna ovulacija ako dosega nemas probani da ti dade podrska posle transfer, probaj site varijanti ako treba da ispituvas nesto plus pa doispitaj, ke dade gospod sleden pat.
Офффф бееее! Баш те чекав таква позитивна и со позитивна бета! Да си жива и здрава, важно е дека длабоко во себе знаеш дека ќе успееш! Мора да успееш! Ти праќам силни гушки!
Нека е жив и здрав јунакот!!! Само упорните успеваат и стануваат уште похрабри за секој предизвик во животот да го прифатат со песна!!! А такви сме ние сите овде!!!✊✊✊ Едит: Фала ви на сите за утешните зборорви драги друшки...без вас не можам,навистина...Секој кажан збор за утеха ми ја крати маката,а кога ке се соберат од сите вас,маката за еден ден ја нема... Само вака да продолжиме,богами далеку ке стигнеме!!! Со Господ напред за сите што чекаме за "следен пат" и оние кои чекаат бета, ДО НЕБО ДА БИДЕ ВИСОКА!!!!❤❤
Жал ми е, но само ќе кажам дека ова е уште еден предизвик, бидејќи вакви борби ги издржуваат само најсилните. Ти си толку позитивна, за тебе Бог посебен план има, собери сила и те чекаме пак со нови идеи.
Друшке беее. Баш чекав да не издрадуваш денес. Дозволено е тагување само денес. А после како јас што си велев - ќе си речеш нема да си дозволам да се сожалувам силна си и ќе дојде и твојот ден
Девојки, кога велат надежта последна умира......не за џабе е така речено Мојата приказна Претходната недела овде споделив дека мојот домашен тест на 12 ти ден од трансфер е негативен, разочарување огромно бидејќи ова беше моето трето инвито а се разбира замрзнати ембриони немаме бидејќи одвај една до две јајце клетки ми се оплодуваат. Но иако и двата домашни теста беа скрос негативни, во прилог слики од нив, јас потсвесно некако имав надеж дека можеби мојата бета сепак ќе биде позитивна и така и се случи, мојата бета на 14 ти ден од трансфер беше 60.7 но нели ова е ниска бета и сепак ништо не се знаеше, само ни даде надеж дека можеби ќе расте. На 19 ти ден од трансфер повторно направив домашен тест на кој се појавија долго посакуваните две црти, но втората линија беше бледа, не многу јака црвена. Денес мојата бета е 241, на 21 ви ден од трансфер. Среќна сум но некако со резерва Дај боже на следен преглед се да биде во ред, и тогаш да се израдуваме со цело срце и душа! Верувај во чудо, и чудо се случува!
Драга позитивке наша исплачи се денес, и од утре со нови сили до позитивен тест. Те гушкам и нема да речам да бидеш силна, затоа што ти си една од најсилните помеѓу нас. Зрак сонце во облачен ден. И ќе успееш да ги победиш облаците и да стасаш до целта
Стварно не знам што да кажам ,освен дека Господ за тебе чува близначиња и во најскоро време ќе ги добиеш,ти си храбра и позитивна...само верба и кај и да е среќата ќе ви се насмее
Ах, бре срцка ти си најпозитивната жена што ја читам овде. На сите поддршка, совети делиш, поголем оптимист од тебе нема. Денес, очекував висока бета да прочитам, но ете биднало. Нема утеха, така требало да биде. Исплачи се, со нови сили мора да се стаса до целта. Силно те гушкам
Одлично! Дај Боже да си расте како што треба. Секако, биди со резерва, но имаш и причина да се радуваш. Бремена си! Честитки! Дали во меѓувреме ја прекина прогестеронската терапија?