Iskreno do sega nemam slusnato za ova i mnogu malce znam ke zbornam i so maticniot da vidam so ke mi predlozi 750 evra kosta?
Zavisi od vozrasta I od toa dali ima rizik familijarno, ili postoi somnez kaj skriningot so eho. 700 ili povekje cini nifti, preku krv, amniocintezata mislam bese 300.
Moite se dvecki, neka se zdravi i zivi se da bide vo red, za sega se dobro, dobro se razvivaat, samo jas imam maka mn mi e tesko so prvoto mi bese pesna sega so ovie mnogu povrakam stomak boli polovina boli, samo treba da odmaram. Ama ajde slatki maki se tie se zaboravaat, na site da vi dade Gospod vaka da se " macite"
Eve ja kolku mozam da ti objasnam vo 13nedela bev na skrining na dvete bebinja i plativ 5500den. Na ednoto bebe pokaza deka nuhalnata mu e zgolemena i mi rekoa deka mora da mi zemat krv za priska pa ajde uste 4500 den. Eksik neka se, i ako imalo potrwba ke sum pravela aminocenteza no za sreka nemase potreba, priskata dokaza deka e vo red se
Daj boze, sega misli pozitivno , uzuvkaj si i se ke bide vo red, mala doza na strav i voznemirwnost e normalna, ama posle 12dena poveke ke se raduvas.