Со лесно мила..а ако ни побааат од државно,што правиме тогаш? Лелеее,страв ме фаќа,сакам од септември да си ј пробам и третата среќа...
Девојки ве молам за помош. Пијам едни апчиња што само во Грција ги има. Човекот што требаше да ми ги донесе имал некоја неубава случка и нема да ми ги донесе апчињата. Има ли некоја аптека што можам да ги нарачам за да ми донесат??? Ве замолувам за информација
Ајде нека дигне 2 прста некоја друшка што добила втор или трет ваучер само со спремограм од привтна лаб....Да не утеши така малце пред да си легнеме...
Jas za vtoriot vaucer isprativ samo eden spermogram. Taka procitav na forumov deka samo za prv baraat dva. Posle moze eden. I dobiv vaucer
Мила, јас планирам еден спермограм да им однесам, така направив за вториот ваучер и ми одобрија, сега сум во дилема, дали треба еден или два да се достави за трет ваучер?
Nikako fond Nemoj ni da si pomislila Ke im dojde ideja i po tri da baraat drzavno privatno i inostranstvo
Ахахахаха...си ја набивме чивијата...и кого да прашаме? Во фонд не ми паѓа на памет да се јавам,тие и извештај дал сум цицала од мајчинито млеко ќе ми побараат...не па за спермограм ...не...не... Сигурно ќе пише некоја друшка скоро што добила ваучер со 1 сперм.од приватна лаб.
Е..со тој од иностранство и ПГД ќе не частат по едно ахахахахаах... Наа хумор ја затеравме работава...си се изнасмеав
Од нигде друшка...ние само си се шалиме.... Терај си по патот како што си се спремила, не не читај нас... И јас така ќе направам...со 1 спермограм од приватна лаб.па што биде нека биде