И кај мене е светла црвен бојата а терапија зедов сабајле не знам дали може пак ми рече само магнезиум да се напијам и да одмарам
Девојки, Никогаш не сум била на трансфузиолог,секогаш гинеколозите ми препорачаа клексани,би сакала да одам кај др.Јани колку што гледам многу го далат, што документи треба да носам за кај него,и дали можам утре да одам без термин,гледам дека сте пишеле дека во Понеделник е на работа. И едно прашање, Дали некоја може да ми каже што поточно треба да се јаде после трансферот?
Мила обично негови пациенти и без упат да си ќе те прими,ама бидејки првпат ќе идеш ако можеш (од општ матичен земи приоритетен,или пробај и без ) и оди накај 12ч...ќе почекаш ако треба ама не би требало да те врати...ако имаш испитувано мутации и слично носи ги резултатите со себе... За храна повеќе протеинска храна...
Ako odis utre pisi Kako si pominala od pricina sto ne e Kako porano odis I cukas na vrata I go zamoluvas doktorot tuku na vrata stoi nekoj od vrabotenite od salter I Samo tie mozat odvnatre da ti otvorat da vlezes vo hodnik I ti barat upat I gi sobirat uplatite I posle citat koj Kako e so termin jas odev bez upat ednas no sum pacient I gi zamoliv da go prasav dali ke me primi bidejki sum mu pacient da se iskonsuliram za terapija, I me primi a ednas na negov termin imav upat ama on imal rabota I zamena mu bese Elena Ristovska go vidov na vleguvanje go prasav dali ke me primi mi kaza Ima obvrski ke me primi doktorkata I taka I bese.Kako sto ti kaza @princess5 probaj ama ako se snajdes za bilo kakov upat prioriteten Ili 24 casoven e podobro od bez upat koga ne si negov Ili bilo cij pacient tamu.
@princess5 @Nbnbnb фала ви многу❤️,ке видам утре ке одам кај матичниот дали ке може да ми даде упат ако не ке одам да пробам директно таму..
Dobro utro vi utro na site eve me pak mene napraviv i tret test i linijata se poveke e izrazena. Mislam deka mozam da se raduvam veke, no sepak dodeka ne vidam visoka beta...
Девојки дали на извештајот од трансфузиологија треба да пишува колку клексани треба да примам за да ги рефундирам? Мене ми пишува 1х1 не знам дали ќе можат да сменат или да одам да ми допишат?
Jas da I uste gi imam Samo ne sekoj den I sega moze ednas a togas po nekolku pati vo denot I sum 6 nedela. prasav doktor mi kaza normalno bilo I mi kaza magnesium da pijam,taka da moze I I dobar znak
Девојки џабе беше мојата радост 9ти ден слаба втора црта на тестот 10ти ден поизразена 11ти ден бета 11.38 Докторот ми рече да повторам пак на 15ти ден ама немам надеж... Тоа е тоа...
Дали некој знае дали со извештај од Њуборн за клексани може да одобрат рефундација? Порано мораше некој од државна да ми пише,гинеколог или трансфузиолог. Се збунив дека сестрата рече ќе ми дала таа извештај и со тоа и фискална ,рецепта со потписи ,сум можела да аплицирам.... @Njanje сепак расте бетава како што гледам и тоа е добро.Не ми е јасно само оти е толку ниска,може покасно се имплантирало