Jas vo Sistina kaj dr. Ivanovski go pravev i prvoto in vitro i sega vtoroto so zamrznati. Ama sum malku skeptik deka zamrznati. Pa me interesirase dali nekoja od tuka e majka na bebi od zamrznati embrioni?
Незнам дaли тукa имa некoјa ,прашај и вo труднички муaбети.Не се секирaј не се разликуваат пo ништо тoa е дoкaжaнo,имaм читaнo зa тoa зoштo и ние зaмрзнaвме ембриoнчињa,прoчитaј ке видиш и кaј нaс и насекаде вo светoт прaвaт бебенцa oд зaмрзнaти ембриoнчињa.Ти сaмo релaкс и ке биде се дoбрo.
devojki edno prasanje..pretpostavuvam deka bolkata vo jajnicite e normal a, AMA Dali e normal I da go imam prozirnoto ligavoto? Neli Toa e Koga pukaat folikulite? @bebaa ajde d se izraduvas za dve nedeli @stevemila duso cekameeee
Мила ми се чини секоја од нас во овој момент почуствува барем дел од твојата болка... Исплачи се. Исфрлии било каква лутина, бес или слична емоција од тебе. Испразни се. Ќе остане само љубовта која ја имаш и не претек. Не е никаква утеха, но ја имаш поддршката на сите девојки тука и секогаш можеш да се искажеш и олесниш. Знаеш и сама дека нема откажување. Дојди си на себе и потоа со нови сили.
Сите сме со тебе миличка ,камо да можевме да ти ја олесниме болката...те гушкам силно ,многу ми е жал
mnogu mi zal vejke na site ni e poznata ovaa bolka, ama ne se predavaj sega mal odmor i pak so novi sili
Zosto be taka, zosto taka da bide.... srce mi se kine koga go citam postov... Te gushkame mila, najsilno!!!
Bas mi e zal.. Jas se nadevam po malku ama koga ke slusnam vaka po nekolku in vitra neuspesni ne znam momentalno gubam nadez...
Citam po celo vreme veke stvarno mi trebase razgovor so nekogo na temava. Fala vi sto ste tuka. Gospod da e so site nas
kakvo gubenje nadez se ke si dojde kaj nekoj porano kaj nekoj pokasno ne smeete vo nieden moment da izgubite nadez veruvajte deka gospod e golem od moeto iskustvo vi kazuvam mozebi vo nekoja naredna prilika ke ja slusnite mojata prikazna i sekoja ke dobe volja samo iskreni molitvi i koga togas ke bide