Zdravo zenicki,od ponedelnik pocnuvam so inekcii Suprefact. Nekoj da mi kaze iskustvo i dali sami si ja stavate inekcijata?
Koj den od transfer ti e? Na kolku dneven embrion Stom e nad 5ka raduvaj se I sledi ja na nekolku dena kako ke si raste
Девојки, кој беше муабетот, колку треба да е прогестеронот на трет ден? Мене ми е 0.3, не е тоа премалку? @Bubce38 мислам ти пишуваше за ова.
За 9ти ден си е добра бетата. Повтори ја за 48ч, важно е да се дуплира, т.е да расте правилно. Иако оваа бета е ветувачка На 21 ден обично се испитува прогестерон. Сега и треба да ти е низок
Se sto e nad 5 e dobro, samo bitno da se duplira. Jas bi ispitala pak vo petok treba vo petok da ti e okolu 80 i poveke.Ti posakuvam trocifrena brojka vo petok
Зашто бе друшки си правите стресови по 10 пати...се што е испод 12,13-ти ден е многу рано да се донесува заклучоци.. Почекајте до крај,бидете трпеливи... И сега што...стрес на 9_ти ден,па уште еден на 11 ден,па трет на 13 ден ... А па да не зборам за неизвеноста и агонијата меѓу деновите кога се чека....убива... Ако е стресот голем од неуспехот,барем нека удри еднаш, а не вака по 10 пати... Јас за двете бети чекав до 14-ти ден...или ќе биде или не...трето нема...првиот пат се радував,вториов сега така јако ме акна од земја,што не знаев каде да се завртам...ама само еднаш и толку...веднаш помина.. Докторите не за џабе препорачуваат бета после 14 дена од ЕТ.. Чувајте си го здравјето и нервите друшки мои,кога најмногу ке ни требаат,ќе си ги бараме... Од срце ви посакувам успех на сите❤️❤️❤️
Не се сите како тебе Јас од 8ми ден после трансфер почнав да испитувам бета И секое следно мерење го темпирав точно на 47 ч да биде