stevemila Nemoj da se razocaruvas pogledni deka posle 8 neuspesni invitra vo newborklinika na 38 42 godini ima uspesno invitro.Samo dva dena taguvaj i potoa glavata gore.Ti preporacuvan da pojdes vo newborklinika so celokupnata dokumentacija za da vidat koi se pricinite za neuspesnite invitra
@stevemila dusicke Te guskam najsilno ..bidi silna Mila, me zdoboli kako.da mi se slucuva mene... Isplaci se Mila I isfrli besot od sebe, potoa glavata gore I so Novi sili..te guskam.mila .
I mene mi e poduen. Pa se mislam dali jadam mnogu dali od crinon gelot. Ne znam... jas na 3 pravev transfer a prethodno samo estrofem i folna zemav. Ti kaj pravese transfer?
Srcevo m cuka 500 ne ni docitav nadolu no mi se vrati custvoto koga jas cekav se nadevam se e nsjdobro
Во систина кај Лазаревски.И мене ми даде естрофем и кринон,ама уште од пункција,па сега ми ги продолжи.Ми даде и аспирин и фемибион.Не ми беше подуен предходно,сега утриво после трансфер ми се поду и мочам мн често.
znam deka nema da ti bidi polesno no kaj mene solzite se trkalaat po liceto, mn mi e zal ,ne se otkazuvaj, mnogu sreka sledniot pat
Mozno e od gel da se podue. Ama ako e prrmnogu podueno ili ako custvuvas bolki najdobro so lekar da se konsultiras. @stevemila premnogu mi e zal, site tuka niz ista procedura pominuvame i site se nadevame na najdobro. Normalno e da taguvas, ama te molam ostani borec isto kako i do sega!
Mene i prviot pat ni bese poduen a ovoj pat nemav punkcija posto zamrznati odmrznati embrioni vratija. Eve 6 den uste sum naduena ama nemam nekoi bolki isto i mocam cesto.
Uste edno od mnogute nasi razocaruvanja, stvarno mi padna mn tesko, nie ovde najdobro se razbirame, site sme vo ista kasa, drug ne mozi i ne daj boze da go pocuvstvuva razocaruvanjeto i bolkata kako zena koja se iznatrgala maki i mladosta u pominala po tie vrati. Vo najubavite godini namesto da gi porasnevme nasite decinja i da uzivame vo zivotot so niv nie toa vreme go pominavme po bolnici so eden kup trosoci i mnogu rszocaruvanje ne mozam i da pisuvam veka a i detevo mi vika mama zosto places? Daj boze nikogas da ne razbere zosto placela mama koga toj bil mal i niz sto pominala
Daj boze da si ostane, i edno ama vredno da mi ti bide. Po cel den samo po nego da trcas da ne mozes da go stasas
Mnogu mi e zal @stevemila , nema zborovi sto mozat da te utesat sega. No borbata prodolzuva mila, nisto ne e izgubeno se dodeka ne se otkazeme od nego. Ti silna devojka, site veruvame vo tebe i ubedena sum deka i ti, i site nie ke stigneme do celta. Navistina, nekoj polesno, nekoj potesko, no ke stigneme. Te guskam silno
@stevemila covek da ne bide vo momentov vo tvoja koza...zosto taka boze?bidi silna,zborovi ne se potrebni.te guskam. Inaku devojki jas od denes sum vo bolnica poradi hiperstimulacija...kolku denovi ke sum neznam.Gospod neka mi e napomos
Hiperstimulacija te bolese nesto ili? Oti kako so kazav i js sum poduena vo stomakot. Srceto pred dve noki koga legnav epten silno mi cukase mislev deka jadev pa legnav, od toa mi e.