Invitroto go pravev vo stransto ne ziveam vo mk. Rezultatot mi e posle 4 dena od hcg inekcijata. Razgovarav so doktorkata pred da mi zemat krv za vtora beta i ja prasav dali e mozno da dobieme lazno pozitiven rezultat posle Chorimon inekcijata. Taa mi kaza deka ako napravam domasen test preku urina 100 % ke bide pozitiven i da nema bremenost, a dodeka testot preku krv bil tocen posto tie znaat koja doza sum primila i imaar tabela kako treba da raste beta hcg
Лавици, на 11ти ден од криотрансфер бетата е 65, дали е ниска и само да напоменам после трансфер на секои три дена примам хориомон инекција 1500 единици па некако се мислам да не е лажно покачена бетата
Она што можам да понудам е позитивен тест од хцг инекцијата, пошто апрерентли ја сум од оние кај кои се чисти после 100 години Друг за жал нема, повеќе среќа следниот пат
Се надевам дека ти е прво зошто ако се однесуваш вака секој пат тешко на тие околу тебе прво опушти се и не мисли на тоа позитивни мисли носат позитивн вести. Друго не се првите 14 дена најтешки се додека не слушнеш срценце ќе ти биде тешко. Само релаксирано...
Разбирам за што е тоа, но девојката рече дека е млада и има амх 3ка мислам... ко за прв ваучер, треба да им е доволно вака..
Тоа се гледа и на 2д ехо, што секако ќе го достави, на 4д повеќе е состојбата на матката. Ама боље нека прати се, да не ја вратат за глупости.
Ne e losa ich, samo treba da se duplira. A toa so inekcijata i mene me buni, najdobro doktor da si prasas. Ajde da rastete
Devojki aj potsetete me kolku procenti trebase da bide morfologijata na spermatozoidite za da se odobri vaucer bez inseminacii pod 4 ili i 4 go priznavaa Nikako ne mi teknuva Falaaa
Друшки јас после биохемискава сакам да испитам генски мутации за тромбофилија и автоантитела, гледам има термини на ГАК Може ли да ми кажете колку ќе ме чини од прилика?
Девојки, се извинувам ако постот не е за тука, но дека е активна групата сакам да прашам дали после хистероскопија, две недели после чувствувате како тежина во матка, како потечено и дали е тоа нормално?