Имам правено два пати,и искрено не се сеќавам да сум осеќала такво нешто. Како благи менструални болки,можеби
Даа, осеќаав и ја на почетокот, ова сега ми е вака веќе два дена. Да се надевам дека нема ништо страшно.
Mislam deka ne e nishto strashno, od samata terapija posle toa e ... verojatno ushte pijash estrofem , mislam ushte neshto plus mi dadoa ... i imav non stop grchevi i sl ... go prashav doktorot togash i mi kaza od terapijata i plus imav krvarenje ...
Од естрофемот ти е, се враќа матката во нормала. Јас чувствував грчење и подуеност како нешто да имам во матката.
Баш така чувствувам, убаво опишано, како да има нешто и да ми тежи. Фалаа ти, сега ми е полесно. Јас помислив да не се комплицира нешто не дај Боже
Барав информации за интралипидна инфузија и ми излезе и овој пост. Bubce38 дали последниов пат ги прими сите овие работи: интралипидна, теваграстим, атосибан, прп, скречинг? Со лесно до крај.
Od terapijata e mila , ic ne se sekiraj ... deka go imaat istancheno endometriumot sega go bustaat da se opraj ... i zatoa ke se sredi ke vidish ... malku ke ti docni da znaesh ... i jas si praev filmovi ... ama ke se regulira ... ko nishto da me bilo
А зошто во Њуборн ми немаат спомнато вакво нешто? Скречинг само Влатко ми правеше еднаш,и тогаш неуспешно беше пак ивф.
Jas primav atosiban na kriotransfer kaj Lazarevski I fala mu na gospod imame uspesen transfer no mu se pozaliv deka na prethodnoto invitro so svezi koga bese imav grcevi I toa bas bolni I on kaza ke primis sega I atosiban a jas pusta od strav si vovedov I dvapati dnevno magnesium I Eve terame 7 nedela.
@brm_brm токму така на Митко е делото @bebaa не знам да ти одговорам, јас овој пат решив ништо да не го прашувам сватив дека се оптеретувам премногу психички и оставив на него. Сватив само дека сите доктори различно постапуваат, а и дека во прашање е малку среќа и малку повеќе господ. Кај некои со многу потешки фактори успева со минимална терапија кај некои полесни демек се ќе пробаат и пак џабе. Ако сака да биде ќе биде ако не џабе и јас сама да специјализирам за гинеколог и да си направам дете. Сепак прашај го за мислење.