Фалаа ти милаа ❤️❤️ Со срце се молам кај сите да биде успешно. 8 ден беше 33.8 денеска 12 ден јас очекував 135 нели вака се рачуна, а сега бета 215.
Честитки жено,радувај се... Само вака ако продолжиш со паники и стресови 9 месеци ,кај ке ти биде крајот.. Виде,се увери во висока бета....сега уживај и опушти се...
Честитки мила, убава бета, само нека си расне, не’ послуша за да не мислиш веќе, сега радувај се на бременост
Знам мила и кај тебе многу чудна ситуација со ембрионите, дали ти кажа докторот што понатаму, дали ти даде некаков совет, решение?
Моментално немам решение, освен да се зголеми дозата на клексан (совет и од јани е тоа)и да пробаме на природен крио ама уште не сум спремна за тоа ... последниот пат останавме со мм и докторот без зборови, како е можно на се по книга хормони ендометриум бластоцити хистеро со скечинг Се.... и пак истото :/
Dobra vecer na site Sakam da ja spodelam prekrasnata vest so vas.Prva beta na 9 den 38, vtora beta na 13 den 460. Denes bev na prv ultrazvuk go vidovme bebeto. Imase i srceva reakcija 6 nedela sum. Prekrasno custvo. Od se srce vi posakuvam na site da si ja docekate ovaa radost vo najbrzo vreme. Gospod neka bide so site nas