Фала ти мила на долгото објаснување, некако ми нема логика да се примаат клексани пред пункција, сма јас секако ќе одам со криотрансфер па ќе видиме како ќе биде темпирано. Ти посакувам лесна бременост до крајот
Podolu clenkata ti prati link medjutoa ne se nacekuva lesno termin jas sekojdnevno 4 meseci sledev dur vidov sloboden I odma se razvrtev telefoni po doktori da zakazat.
Не тагувај премногу мила, така требало да биде, одмори си го телото и следниот трансфер ќе се поклопат коцките Ти праќам голема гушка за поддршка
благодарам мила, тоа е тоа, денес ќе си тагувам, од утре ќе планирам одмор па здравје септември со нови сили..
Isto identicno i jas, dve nedeli pred transfer, na den na punkcija ne i posle toa do den denes sekoj den
Знам колку ти е тешко. Те гушкам . Летово ќе одмориме ќе собереме позитивна енергија и на есен свежи и силни продолжуваме и ќе успееме
Здраво на сите. Набрзо ме очекува прва ин витро постапка, докторот спомна дека би била со краток протокол па пред да ја започнам постапката ако може некој од вас што правел ИВФ со краток протокол да ми ја објасни постапката и колку време трае целиот процес до трансфер. Докторот ми рече само да се јавам на втор ден од циклус, па да знам што ме чека Благодарам многу однапред
Те гушкам...и јас скоро поминав низ истото, втор трансфер со биохемиска. Утре е нов ден, со нови сили продолжуваме. Сите ние овде ти ја знаеме болката, со секој неуспех си чекор поблиску до успехот.
знам мила, скоро сите сме поминале, почнувам да мислм дека е лотарија да успее прво ивф. Јас ни до биохемиска не доаѓам 0 бета за двете. Ајде утре е нов ден..
Zavisno kako ke reagiras na stimulaciite, jas primav samo 7 dena stimulacii, posle ti sledi stop inekcija i punkcija. Zavisno koj den ke ti gi vratat, togas imas transfer. Za 20 dena bi trebalo da zavrsis, ali ova ti e cisto na tepka kazano, se zavisi kako ke reagiras so stvaranje na jajce kletki ii daj boze dobri da izlezat i da se oplodat
@Grateful @Telenovela00 како што сум плачка за се, уште толку ме разлигавивте. Само овој пат од убавини Посакувам леснотија до крај! @Aleks33 , ако не е сега драга моја, ќе биде наредниот пат. Се бориме и ќе успееме, верувај
Фала ти многу мила,најнормалноо дека ситеее ке успете,тоа од душа ви го посакувам,се молам како за мене и за другите да не остане жена да не биде мајка.
Луѓе помош. Вчера 12+5 ги прекинав утрогестанот, сега на бришење розев исцедок? Лечев прњд недела дена бактерии на вагина и цервикс.